Si tu consumi apa alcalina Kangen fara un filtru de apa suplimentar?

Si tu consumi apa alcalina Kangen fara un filtru de apa suplimentar

Stiai ca unii dintre consilierii de apa Kangen recomanda un filtru de apa suplimentar? Da, cei mai buni consilieri Kangen, le spun clientilor lor ca ar fi indicat sa utilizeze un filtru suplimentar.

In mare parte aceasta recomandare de filtru suplimentar vine pe fondul apei destul de murdare: cu rugina si mal, dar mai exista un motiv mult mai bine intemeiat. Il cunosti?

Este vorba despre Cryptospordium si Giardia, protozoare rezistente la clor. Daca Giardia mai cedeaza la clorul prezent in apa, Cryptosporidium este rezistent la clor. Asta o spune literatura de specialitate.

Din pacate filtrul prezent in ionizatoarele ce ofera apa Kangen, au un grad de filtrare insuficient si anume 5 microni. Numai ca pentru a elimina din apa Cryptosporidium si Giardia, ai nevoie de un grad de filtrare de maxim 1 micron si acesta absolut nu nominal. Filtrarea absoluta inseamna ca nimic mai mare de 1 micron nu are cum sa treaca de filtru. Nu toti producatorii declara ce tip de filtrare au filtrele lor: abosoluta sau nominala.

Deci care este problema cu aparatele ce produc apa Kangen?

Nicio problema :) doar ca ar trebui sa filtreze apa la un grad mult mai mic, adica porii filtrului ar trebui sa fie de maxim 1 micron absolut. Ori filtrul din aparatele ce produc apa Kangen, au o filtrare de 5 microni. Cu alte cuvinte o filtrare ineficienta pentru a opri protozoarele de criptosporidum si giardia.

Cum ajung protozoarele Cryptosporidium si Giardia in sursa noastra de apa?

Apa de suprafata este contaminata in doua modalitati majore: apele uzate provenite din statiile de epurare, pot contine spori sau oochiste de Cryptosporidium si Giardia sau scurgeri din anumie operatiuni agricole, pot contine acesti spori. Toate sursele de apa care intra in contact cu fecale (cum ar fi canalizarile urbane), ar trebui considerate sursa potentiala de contaminare.

Deci, daca doresti sa te asiguri ca consumi o apa necontaminata cu Cryptosporidum si Giardia, ar trebui sa instalezi suplimentar un filtru cu filtrare de maxim 1 micron sau un sterilizator cu UV.

Este valabila aceasta recomandare si pentru alte aparate de alcalinizat adica pentru alte ionizatoare in afara de cele care produc apa Kangen?

Desigur, regula este aceeasi si nu se schimba in functie de cum se numeste apa ionizata sau aparatul pentru ionizat apa. Fie ca ii spunem apa alcalina ionizata sau ca ii spunem apa Kangen, eliminarea contaminantilor din apa este la fel de importanta pentru sanatatea ta. Doar asta este si motivul pentru care ti-ai cumparat un ionizator de apa, pentru o sanatate mai buna. Dar apa Kangen sau apa alcalina ar trebui ca mai intai sa fie filtrata corespunzator.

Exista si ionizatoare de apa ce produc apa precum cea careia ii spunem apa Kangen si care nu ar avea nevoie de un filtru suplimentar?

Desigur, daca au un filtru interior cu un grad de filtrare de maxim 1 micron absolut sau daca ionizatorul contine in interiorul lui un sterilizator UV, atunci aceasta problema este rezolvata. Totusi, noi iti recomandam un filtru dedicat pentru a elimina protozoarele de Cryptosporidium si Giardia. Ai o mai mare siguranta in privinta apei daca utilizezi doua bariere adica doua filtre sau un filtru + un sterilizator UV.

Ce este mai recomandat sa utilizez pentru ca apa Kangen sau apa ionizata alcalina sa fie in siguranta?

In intre cele doua tehnologii: filtru mecanic de maxim 1 micron absolut si un sterilizator UV, iti recomandam filtrul mecanic. Sterilizatorul se poate arde, fie becul din interior, fie transformatorul. Filtrul mecanic nu are asemenea riscuri. In plus, sterilizatorul UV are nevoie ca apa sa ajunga deja filtrata in el (cu turbiditate redusa) si ca apa sa nu aiba mai mult de 7 grade germane. Deci, filtrul mecanic este mult mai eficient si mult mai sigur de utilizat.

Ce tip de filtru ar trebui sa utilizez ca prefiltrul in cazul aparatelor ce produc apa Kangen?

Iti recomandam sa utilizezi filtrul de mai jos ce contine tehnologie cu ultrafiltrare si nano zinc. Acest filtru contine sase trepte de filtrare intr-un singur filtru. Incepe prin filtrare mecanica la un grad de 1 micron, urmeaza carbunele activat pudra care elimina clorul, metale grele, pesticide, erbicide, urmeaza o alta filtrare mecanica de 0,5 microni, dupa care apa trece prin filtru cu ultrafiltrare de 0,2 microni absolut! In plus, filtrele mecanice de 1 microni si 0,5 microni sunt impregnate cu nano zinc care au efect de distrugere a bacteriilor si a protozoarelor. Iata cate bariere in calea bacteriilor si a protozoarelor!!!

Si tu consumi apa alcalina Kangen fara un filtru de apa suplimentar

Unde ar trebui sa instalez acest filtru suplimentar pentru a obtine o apa Kangen de calitate si mai buna?

Se va instala sub chiuveta. Daca aparatul tau de ionizat se pozitioneaza deasupra chiuvetei, apa filtrata va ajunge in ionizator prin intermediul bateriei de apa (robinetul filtrului) care se va instala fie in chiuveta fie in blat. Nu-ti face probleme, te ajutam sa intelegi instalarea. In plus, avem tutorial video prezent pe youtube cu instalarea acestui filtru.

In final daca ai nelamuriri si doresti mai multe informatii, ne poti contacta aici: Contact. Daca in schimb ai toata informatia necesara si clara, poti comanda filtrul recomanda de noi, printr-un simplu click pe link-ul de mai jos.

 

FILTRU APA ULTRAZURA ZADA BMB LINE AZURA FILTERS

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Surse utilizare pentru acest post:
Molecula H2O
Healthed
CDC.GOV
SASKH2O
GOV.MB.CA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *