Cauti cel mai bun filtru de apa pentru Constanta, Navodari sau Mangalia?

Cauti cel mai bun filtru de apa pentru Constanta, Navodari sau Mangalia

Locuiesti in Constanta, Navodari sau Mangalia, ori pe coasta Marii Negre si cauti cel mai bun filtru de apa? Daca locuiesti in aceste orase atunci cu siguranta stii ca apa este dura, adica cu mult calcar.

De ce ar trebui sa faci o schimbare, adica sa nu mai consumi apa imbuteliata?

Daca ai consumat pana acum apa imbuteliata la PET, studiul efectuat de ORB Media spune ca exista un risc de 93% sa fi consumat apa cu microplastic. Studiul a fost efectuat cu probe din 250 de sticle de apa (la PET) ce provin de la 11 branduri de renume. Doar un search pe google: „Orb Media bottled water study” si te vei convinge. Publicatiile The Guardian si CBA si BBC afirma acelasi lucru, cum ca 93% din apa testata contine micro particule de plastic.

Tipuri de plastic gasite in apa testata: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET).

Cum stiu ca aleg filtrul de apa potrivit pentru apa din Constanta, Navodari sau Mangalia?

Filtrul de apa protrivit ar trebui ca pe langa eliminarea clorului, trihalometanilor, metalelor grele, bacteriilor, criposporidium si giardia, sa poata elimina sau macar sa reduca, duritatea si conductivitatea apei.

Conductivitatea apei se refera la toate substantele ce sunt dizolvate in apa. Iar apa de pe coasta Marii Negre este mult mai incarcata in comparatie cu alte orase.

Duritatea apei se refera la incarcarea apei cu ioni de calciu si de magneziu. Desigur, ai putea spune ca ionii de calciu si de magneziu sunt buni pentru a fi prezenti in apa. Corect, dar pana la un punct. Daca esti obisnuit cu gustul apei imbuteliate si nu vei elimina sau macar nu vei reduce din cantitatea acestor ioni de calciu si de magneziu, apa ti se va parea neplacuta la gust. Deoarece vei compara mereu gustul apei imbuteliate cu care esti obisnuit, cu apa filtrata de la chiuveta. In plus, pentru persoanele ce au anumita predispozitie de formare a pietrelor la rinichi, reducerea sarurilor de calciu si de magneziu, este indicata.

Mai jos vom recomanda sistemele de filtrare a apei pentru toata coasta Marii Negre, inclusiv pentru Constanta, Navodari si Mangalia.

Filtrele de apa cu osmoza inversa, cele mai performante dintre toate tehnologiile de filtrare, pentru ca reduc intre 97% – 99% din conductivitatea si duritatea apei. Dar pentru ca reduc atat de mult, este indicat ca sistemul de filltrare sa contina un filtru foarte performant de remineralizare.

Primele doua sisteme cu osmoza inversa de mai jos, sunt ideale pentru ca contin un filtru de remineralizare Biocera ce adauga 9 minerale naturale si certificate NSF in apa. In plus apa va avea un pH alcalin, intre 9 – 9,5 si va avea proprietati antioxidante (apa imbogatita cu hidrogen molecular). Ceea ce inseamana ca te va ajuta in detoxifierea organismului, pe langa faptul ca vei consuma o apa cu adevarat purificata si foarte buna la gust.

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 – APA ALCALINA HIDROGENATA

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – APA ALCALINA HIDROGENATA

In cazul in care esti in cautarea unui purificator de apa cu osmoza inversa dar la un buget mai redus, iti recomandam sistemul de mai jos. Desigur, nu vei beneficia in acest caz de apa antioxiodanta ci doar de apa alcalina la un nivel de aproximativ 8.

https://azura.ro/produs/purificator-apa-osmoazura-15-tratamente-ro75prem6-cu-osmoza-inversa-ph-8/

O a doua varianta pentru apa de pe coasta Marii Negre, sunt filtrele cu tehnologie de nanofiltrare. Acestea sunt similare ca functionare si aspect cu sistemele de osmoza inversa dar elimina din apa aproximativ 70% din duritate si din conductivitate. Deci, daca din diferite motive consideri ca apa are o calitate buna si ca nu ar necesita o purificare prea avansata asa cum face tehnologia cu osmoza inversa, poti utiliza tehnologia cu nanofiltrare.

In prima varianta de mai jos, vei beneficia de apa alcalina antioxiodanta, ceea ce inseamna ca aceasta apa iti detoxifia organismul. Apa va avea un gust usor si foarte placut.

NANOAZURA ULTRA SMART NF85 – APA ALCALINA HIDROGENATA

A doua varianta de filtru cu tehnologie de nanofiltrare de mai jos iti oferta o apa purificata cu un pH de aproximativ 8, Desigur, nu vei beneficia in acest caz de apa antioxidanta ci doar de apa alcalina la un nivel de aproximativ 8.

https://azura.ro/produs/purificator-apa-nanoazura-nf15-p-cu-nanofiltrare/

In ultima instanta, filtrele de apa cu ultrafiltrare sunt potrivite pentru apa de pe coasta Marii Negre, cu conditia ca acestea sa reduca din duritatea si conductivitatea apei. Nu orice filtru cu ultrafiltrare va face asta. Mai jos, un model recomandat care reduce din duritate si conductivitate. Acest filtru cu ultrafiltrate nu are aceeasi performanta de purificare ca un sistem cu osmoza inversa sau un sistem cu nanofiltrare, dar cu siguranta vei consuma o apa fara clor sau trihalometani, fara metale grele, fara bacterii sau fara criptosporiudium si giardia.

FILTRU APA ULTRAZURA ZADA PRO BMB LINE

Daca inca esti nelamurit, iti aducem in atentie faptul ca esti 70% apa. Stilul de viata, hrana, odihna, toate conteaza in procesul ireversibil de imbatranire. Tot ce putem face este sa franam acest proces, iar apa joaca cel mai important rol poate, deoarece suntem 70% apa, asa cum spuneam mai sus. Deci, ce oare conteaza mai mult ca apa sa fie de calitate, iar daca se poate si antioxidanta. Antioxidantii sunt cei care ne tin sanatosi si care elimina radicalii liberi din corpul nostru, al meu si al tau. Cu cat mai multi cu atat mai energici si mai tineri.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul tau. Tu ce alegi?

Te invitam sa iei o decizie si sa investeti intr-un sistem de filtrare, pentru ti-am oferit mai sus in mod transparent toate informatiile necesare. Dar daca esti inca nelamurit si ai nevoie de informatii suplimentare, ne poti contacta aici: Contact.

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

2 thoughts on “Cauti cel mai bun filtru de apa pentru Constanta, Navodari sau Mangalia?

 1. carmen c says:

  As dori si eu mai multe informatii. Trebuie un robinet separat sau o priza pentru filtru separat. As dori citeva date tehnice, eventual montare, locuiesc in medgidia ce filtru ar fii potrivit aici

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,
   – Sistemele vin in pachetul lor cu baterie suplimentara pentru apa filtrara. Deci este necesar sa instalati o astfel de baterie. Dar exista si posibilitatea instalatii unei baterii cu trei cai (apa filtrata / rece /calda) si in acest fel veti avea o singura baterie;
   – Avem sisteme de filtrare are necesita curent electric (mai perfoamante) dar si sistem de filtrare care nu necesita curent electric;
   – Oricare din modelele din articolul prezent sunt protrivite pentru Medgidia. Ar fi indicat sa ne spuneti un buget maxim si va recomandam sistemul de filtrare potrivit pentru dvs.

   Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *