Si tu ai probleme cu calcarul din apa in Constanta, Navodari sau Mangalia?

Si tu ai probleme cu calcarul din apa in Constanta, Navodari sau Mangalia

Este binecunoscut faptul ca apa din Constanta, Navodari, Mangalia, de fapt de pe toata coasta Marii Negre este dura si produce foarte mult calcar in echipamentele de incalzire precum centrale termice si boilere.

Testele si studiile arata ca doar 1,5 mm de calcar prezent in schimbatorul de caldura, in boiler sau pe rezistenta de incalzire, costul cu energia (gaz sau curent electric) creste cu minim 15%.Grafic crestere energie depuneri calcar

Cu alte cuvinte, in fiecare luna platesti energia mai mult decat ar trebui. In plus, de multe ori calcarul blocheaza la propriu apa ce circula prin centrala termica, fiind necesara interventie profesionista de curatare chimica. Care nu este tocmai ieftina…Si care afecteaza alte piese si garnituri din centrala termica, ce la randul lor vor trebui schimbate.

De asemenea, sunt afectate de calcar: bateriile din casa, robinetii de apa, masina de spalat, conductele si racordurile flexibile, vasul de WC in care se aduna piatra, rezervorul de WC.

Curatarea bateriilor de apa si a chiuvetei este foarte dificila si necesita multa munca si chimicale agresive cu pielea noastra.

De aceea iti recomandam mai jos cea mai performanta tehnologie anticalcar, patentata in SUA si utilizata de marile companii precum: Hilton, Marriott, Crowne Plaza, McDonalds, Rinnai, Pizza Hut. 

Care este solutia pentru a scapa de problemele ce provoaca calcarul din apa?

Echipamentul Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop si se instaleaza pe conducta principala de alimentare a casei sau a apartamentului.

Prin instalarea unui astfel de echipament vei obtine:

  • O apa mai blanda cu pielea si cu parul. Daca ti se usuca pielea, o cauza poate fi calcarul din apa;
  • Centrala termica, boiler si masina de spalat fara depuneri de calcar, deci fara consum de energie mai mare;
  • Cu toate ca prin evaporarea apei de pe baterii si chiuvete, vor aparea pete albe de calcar, acestea se vor sterge cu usurinta si fara chimicale agresive. Timpul si efortul de curatare a acestor pete, se micsoreaza considerabil!

Nota: dedurizatorul fara sare TAC Next Scale Stop nu dedurizeaza apa. Aceasta va avea aceeasi duritate ca si inainte de tratare. Doar ca acest calcar nu va mai cauza problemele mentionate mai sus.

Instaleaza-ti un dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop (orice instalator il poate instala foarte simplu, exact ca un filtru clasic) si cu siguranta vei vedea imediat beneficiile. In plus, scapi de cheltuielile suplimentare cu energia, de mentenanta centralei termice si a boilerului. Curatarea chiuvetelor si a bateriilor va fi infinit mai usoara. Rufele vor fi mai matasoase. Daca ai nevoie de explicatii suplimentare, te invitam sa ne contactezi prin email sau telefon: Contact

Modelele de mai jos sunt potrivite pentru orice vila sau casa individuala cu sursa de apa din reteaua publica. Pentru apa de foraj/put, este necesar un buletin de analiza apei. Pentru apa din reteaua publica, nu este necesar un astfel de buletin de analiza a apei.

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop ce include si filtrare mecanica (rugina si mal) + declorinarea apei:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TRIO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-T

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop ce include si filtrare mecanica (rugina si mal):

DEDURIZATOR APA FARA SARE DUO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-D

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop. Necesita si filtrare mecanica cu un grad intre 5 – 20 microni:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Doresti sa folosesti aceasta tehnologie anticalcar pentru un hotel, o pensiune, un restaurant sau pentru un SPA? Daca in cazul unei case individuale lucrurile sunt simple si orice model de mai sus se poate utiliza cu succes, in cazul unei aplicatii comerciale, este nevoie de identificarea debitului corect. Te putem ajuta in aceasta identificare asa ca scrie-ne un email aici: Contact.

Daca doresti sa te informezi in amanunt despre dedurizatorul fara sare TAC Next Scale Stop, iti recomandam sa citesti si acest articol:

Cand sa NU utilizam un dedurizator fara sare TAC?

Recenzie lasata de clientul nostru, d-nul Mihaita Iosub pentru dedurizatorul fara sare TAC Next Scale Stop

Recenzie dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *