Filtre pentru apa magnetizata si filtrata, instalate in Bucuresti

Filtre pentru apa magnetizata si filtrata, instalate in Bucuresti. Exista mute dispozitive de magnetizare a apei, foarte ieftine si de cele mai multe ori ineficiente.

Produsul nostru pentru apa magnetizata este Aqua Soft Natural, patentat si fabricat in Israel. Contine 12 magneti bio-ceramici cu o putere masurata de 23000 gaus, incastrati intr-un miez din plastic, care la randul lui este invelit in discuri filtrante din plastic, presate, pentru ca apa sa treaca prin canalele fine ale acestora.

Functionarea filtrului magnetic Aqua Soft Natural:

Apa intra in corpul filtrului, moment in care intra in contact cu campul magnetic. Apa este obligata sa treaca prin filtrul acestuia (discuri presate), moment in care sedimentele in suspensie mai mari de 55 microni (nisip, murdarie, fier, mangan) sunt oprite pe suprafata exterioara ca cartusului. Apa ajunge in centrul miezului ce contine magnetii, fiind din noi expusa campului magnetic. Apa magnetizata si filtrata, paraseste dispozitivul, catre consum. Aqua Soft Natural contine si un robinet de purjare a mizeriei, iar filtrul din interior se poate scoate din carcasa, pentru curatare si spalare periodica (ori de cate ori este necesar).

Mai jos puteti vedea o galerie cu filtre magnetice Aqua Soft Natural, instalate in Bucuresti. Multumim clientului pentru incredere si pentru buna colaborare.

Bucuresti, zona Pieptanari:

Bucuresti, zona Drumul Sarii – multumim clientului pentru excelenta colaborare

Bucuresti, zona Titan:

In cazul in care ai achizitionat si instalat un filtru magnetic Aqua Soft Natural, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Content is protected !!!