Filtre pentru apa magnetizata si filtrata, instalate in Bucuresti

Filtre pentru apa magnetizata si filtrata, instalate in Bucuresti. Exista mute dispozitive de magnetizare a apei, foarte ieftine si de cele mai multe ori ineficiente.

Produsul nostru pentru apa magnetizata este Aqua Soft Natural, patentat si fabricat in Israel. Contine 12 magneti bio-ceramici cu o putere masurata de 23000 gaus, incastrati intr-un miez din plastic, care la randul lui este invelit in discuri filtrante din plastic, presate, pentru ca apa sa treaca prin canalele fine ale acestora.

Functionarea filtrului magnetic Aqua Soft Natural:

Apa intra in corpul filtrului, moment in care intra in contact cu campul magnetic. Apa este obligata sa treaca prin filtrul acestuia (discuri presate), moment in care sedimentele in suspensie mai mari de 55 microni (nisip, murdarie, fier, mangan) sunt oprite pe suprafata exterioara ca cartusului. Apa ajunge in centrul miezului ce contine magnetii, fiind din noi expusa campului magnetic. Apa magnetizata si filtrata, paraseste dispozitivul, catre consum. Aqua Soft Natural contine si un robinet de purjare a mizeriei, iar filtrul din interior se poate scoate din carcasa, pentru curatare si spalare periodica (ori de cate ori este necesar).

Mai jos puteti vedea o galerie cu filtre magnetice Aqua Soft Natural, instalate in Bucuresti. Multumim clientului pentru incredere si pentru buna colaborare.

Bucuresti, zona Pieptanari:

Bucuresti, zona Drumul Sarii – multumim clientului pentru excelenta colaborare

Bucuresti, zona Titan:

In cazul in care ai achizitionat si instalat un filtru magnetic Aqua Soft Natural, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

 

2 thoughts on “Filtre pentru apa magnetizata si filtrata, instalate in Bucuresti

 1. Crisan Sergiu says:

  Buna ziua,

  1.As dori sa stiu daca dupa instalarea acestui filtru magnetic aqua soft natural voi avea pete albe pe baterii, vesela sau corpurile ceramice din baie.
  2.In acest moment aveti o solutie ecologica prin care sa scap de calcar ( fara pete albe pe corpure sanitare….) dar apa sa ramana potabila?
  Mentiomez ca am un put forat la adancime de 50 de metri apa este potabila dar am depuneri de calcar.

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   1. Prin utilizarea filtrului magnetic Aqua Soft Natural, nu scapati de petele albe. Este si normal, deoarece Aqua Soft Natural nu scoate nimic din apa ci doar conditioneaza sarurile de calciu de de magneziu care sunt responsabile cu duritatea apei. Transforma cristalele de calciu de de magneziu intr-o stare amorfa, care prin miscarea apei (consum de apa) se desprind de pe conducte sau din schimbatorul de caldura al centralei termice. Acest lucuru se intampla intr-un mediu permanent umed, adica in interiorul instalatiei de apa. In afara instalatiei de apa, pe vesela pe chiuveta, pe baterii, pe corpurile ceramice din baie, veti avea in continuare pete albe, in urma evaporarii apei. Totusi, aceste pete se vor sterge cu usurinta si fara chimicale agresive.

   In cazul filtrului magnetic Aqua Soft Natural, apa ramane potabila (adaca este potabila inainte de instalarea filtrului) deoarece nu introduce nimic in apa si nu scoate nimic din apa.

   2.Raspuns pentru intrebarea nr. 2.: Nu stim ce solutie ecologica utilizati asa ca va putem raspunde. Cel mai bine ar fi sa va intrebati furnizorul. Totusi, daca cumva va referi la polifosfat, apa nu mai este potabila in urma utilizarii polifosfatului. Si asta pentru ca polifosfatul se dizolva in apa. Cel mai bine este sa intrebati furnizorul echipamentului.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *