Aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR instalate in Jud. Piatra Neamt

Locuiesti in judetul Piatra Neamt iar apa dura este o problema pentru tine? Scalewatcher 3 STAR este aparatul anticalcar cu rezultate excelente impotriva apei dure.

Apa dura afecteaza (cateodata iremediabil) centralele termice, boilerele, conductele, robinetii si bateriile. Tot ce intra in contact cu apa este afectat de depuneri de calcar. Inclusiv vasul de WC aduna in el depuneri albe/galbui care sunt foarte greu de indepartat. In plus, eficienta energetica scade foarte mult (se utilizeaza mai mult gaz, sau alt tip de energie pentru incalzire).

Cu certitudine, aparatele anticalcar Scalewatcher 3 STAR, sunt cele mai performante dispozitive din lume:

  • Garantie 10 ani!
  • Posibilitate de retur in caz de nemutumire, pana la 12 luni;
  • Testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure; Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Aparatul anticalcar Scalewatcher 3 STAR,  este cel mai performant dispozitiv ce este disponibil pentru zona rezidentiala. Este gandit sa trateze apa cu duritate mare si pentru case sau vile mari.

Mai jos puteti vedea o galerie foto (click pe imagini pentru zoom in) cu aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR, instalate in judetul Piatra Neamt. Multumim clientului pentru incredere!

Scalewatcher 3 STAR instalat chiar in orasul Piatra Neamt.

In cazul in care doresti sa instalezi un asftel de echipament pentru un bloc de locuinte sau pentru un hotel, iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru in bloc de locuinte in Bucuresti: Tratare anticalcar pentru bloc de locuinte in Bucuresti. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru un hotel in orasul Craiova: Tratare anticalcar pentru hotel in orasul Craiova.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 3 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *