Dozator apa cu filtrare inclusa, instalat in Bucuresti

Esti in cautarea unui dozator de apa cu filltrare inclusa?

Acest lucru inseamna ca nu mai este necesar sa cumperi bidoane cu apa, deoarece apa este filtrata si purificata de sistemul cu care dozatorul de apa este livrat.

De ce sa consumi apa cu risc de 93% ca aceasta sa contina microplastic?

Studiul Orb Media a demonstrat ca 93% din apa imbuteliata contine microplastic. Asta inseamna ca si tu ai 93% sanse sa consumi o astfel de apa, daca aceasta este furnizata in plastic. Problemele de sanatate ce pot aparea inca nu sunt analizate suficient. Dar exista suspiciuni cum ca microplasticul este atat de mic incat ar putea ajunge in sangele consumatorului.

Ce-ar fi daca la o investitie mai mica, ai putea consuma apa de calitate si fara microplastic? Apa ce este si placuta la gust in acelasi timp?

Un dozator de apa cu filtrare si inclusa sau cu filtrare exterioara este alegerea inteligenta. Apa de la sistemul de filtrare va fi fara microplastic, fara metale grele, fara clor, opreste bacteriile si microorganismele. Este o apa care hidrateaza in mod sanatos fara contaminanti.

Este atat de simplu de instalat, fie cu echipa noastra, fie chiar de catre tine sau de un instalator. Oferim suportul tehnic necesar ca instalatorul tau sau chiar tu, nu sa aveti probleme.

Vrei sa functionezi cu energie maxima, vrei ca echipa ta de la birou sa gandeasca lucid si sa fie productiva? Sunt foarte multe lucruri care ne influenteaza in mod negativ si ne fura energia. Dar apa este cel mai important ingredient dintr-o viata echilibrata si sanatoata. De ce apa? Pentru ca esti 70% apa!

Chiar si medicii spun acelasi lucru si nu de acum, ci cu ani de zile in urma: Vezi articol despre Bisfenol A

Tot ce ai de facut este sa ne contactezi prin formularul nostru de contact sau sa ne suni: Contact

Mai jos vei vedea o galerie foto cu dozatorul nostru instalat pentru o comunitate de 60 persoane. In acest caz purificatorul de apa a fost instalat in afara dozatorului, pentru ca s-a dorit exact acest purificator, care nu incapea in compartimentul interior al aparatului. Instalarea a fost facuta in zona Mall Vitan, Bucuresti, sector 3. Click pe imagini pentru zoom in:

Mai jos dozator de apa instalat in zona Banca Nationala a Romaniei:

Mai jos poti accesa aparatele instalate:

DOZATOR APA OFFICE AZURA FILTERS

FILTRU APA ULTRAZURA 11UF BMB LINE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *