Eficienta unui aparat electronic anticalcar Scalewatcher

Explicatii functionare aparat anticalcar

Aparatele electronice anticalcalcar Scalewatcher au dovedit in intreaga lume, dar si in Romania eficienta lor importriva depunerilor de calcar.

Aparatele Scalewatcher sunt testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure. Aici puteti vedea declaratia celor de la Universtitatea Portsmouth: Raport functionare Scalewatcher.

Mai jos puteti observa o testare a campului electromagnetic cu aparatul Cornet. Dupa cum puteti observa in imaginii, puterea masurata este aproape de scala maxima a aparatului, ceea ce inseamna ca tratarea anticalcar este la eficienta maxima. Click pe imagini pentru zoom in.

Cateva din feedback-urile clientilor aparatelor Scalewatcher:

D-nul Radu, din Constanta:

Pentru ca locuiesc in Constanta iar apa este foarte dura, in jur de 23 grade germane, am achizitionat in urma cu doi ani de la Azura un filtru anticalcar – Scalewatcher 3 Star pentru a fi instalat in apartament , pe linia de bucatarie/centrala termica.

Dupa trei luni de functionare, efectele au inceput sa apara: lipsa depunerilor de calcar pe flotoare, la bazinele toaletelor si pe bateriile de lavoar.

In prezent, toate obiectele sanitare pot fi curatate cu mare usurinta iar petele si depunerile de calcar sunt o amintire…!

Datorita efectelor sale vizibile, dupa un an, mi-am achizitionat al doilea produs, pe care l-am instalat la a doua linie de alimentare a apartamentului-baie/masina de spalat.

Dupa verificarea periodica de doi ani la centrala termica, randamentul acesteia a ramas aproape identic….aceasta inseamna depuneri minime de calcar pe schimbatorul de caldura.

La achizitionarea primului produs, am fost putin sceptic de rezultatele sale, dar acum pot sa-l recomand cu caldura.

D-nul Marius din Dambovita:

Am montat Scalewatcher 3 intr-o gospodarie medie unde apa este foarte dura, de 2-3 luni.
Ce am observat pana acum este ca au scazut depunerile calcaroase de pe bateriile de la chiuveta, iar apa are un alt efect asupra pielii- nu o mai usuca asa mult, dupa cum observasem pana acum.
Astept dupa catava luni sa demontez boilerul sa vad daca regreseaaza si depunerile de calcar.
Deci sunt rezultate obiective. Produs ok mai ales ca are o instalare facila.

D-nul Tanase

Bună ziua, Am instalat scalewatcher 4 star și după aprox. 1 lună am observat că depunerile de calcar de pe bateriile de la băi sunt mai puține, în toalete se observă depuneri de calcar și rugina (înainte nu erau) și aceleași depuneri le-am observat în schimbătorul de căldură pentru apă caldă menajeră întrucât se înfundase și tehnicienii autorizați au venit să curețe. Aparatul funcționează și aștept să fie eliminate depunerile din sistem și reveni cu un alt mesaj.
Aș fi dorit un cablu mai lung să pot proteja cu același aparat și linia de încălzire pe lângă cea de apă potabilă.

D-nul Catalin

Am achiziționat de curând această unitate SCALEWATCHER 4 STAR, deoarece utilizez apa pentru menaj din fântână (aprox. 25 m). Feedback-urile date de utilizatori rezidențiali străini, dar mai ales de mari companii private și instituții publice (tot străine !!!), m-au determinat să fac acest pas către această tehnologie. Aparatul l-am montat azi 13.05.2018 (o zi norocoasă pt. mine 🙂 ).
Voi reveni, cu o părere peste 1-2 luni de funcționare.

p.s. – apreciez în mod deosebit profesionalismul și promtitudinea cu care Dl. Emanuel mi-a răspuns, nenumăratelor întrebări (demne de Toma necredinciosul) pe care eu i le-am adresat.

Cum functioneaza mai exact aparatele electronice anticalcar ?

Aceasta tehnologie este compusa dintr-o unitate electronica ce transmite un semnal catre un cablu ce este bobinat pe o conducta de apa.

Apa netratata, inainte de bobina (firul electric bobinat pe conducta) formeaza depuneri pentru ca mineralele contin polaritati negative si pozitive. Deoarece conductele sunt incarcate cu polaritate negativa, atrage mineralele incarcate pozitiv si astfel de creaza depuneri.

Apa tratata electronic – apa ce trece prin bobina instalata pe conducta, formeaza manunchiuri de cristale ce sunt dominant incarcate negativ. Deoarece si conductele sunt incarcate tot cu polaritate negativa, aceste cristale formate sunt respinse de catre conducte si plutesc in apa fara sa mai adere la suprafete. Pe de alta parte, depunerile de calcar sunt dizolvate de carbonul dioxid (CO2) format ca rezultat la cristalelor (cristalizarii), fiind indepartate de pe conducte, pas cu pas. Aceste cristale sunt suspendate in apa (plutesc) si pot fi purjate impreuna cu apa (ajung la canalizare prin utilizarea apei).

Acest tip de tratare are doua avantaje:

Previne imediat depunerile in instalatii;
Pas cu pas curata depunerile din instalatii.

Aparatele electronice anticalcar rezolva urmatoarele probleme si in apa de proces:

Dizolva depunerile de minerale din instalatii, inclusiv depunerile de silicat;
Rugina – indeparteaza si inlocuieste rugina cu un strat subtire numit MAGNETITA.

Magnetita – este un mineral format din oxid de fier negru, Fe3O4, cu proprietati magnetice. Este un metal utilizat la fabricarea de otel, cuie, echipamente pentru bucatarie, scule, poduri, diferite constructii, se utilizeaza in industria auto, cai ferate etc.

Murdarie – reduce biofilmul, deci se reduc si bacteriile;
Alge – reducerea algelor.

Unde putem utiliza aparatele electromagnetice anticalcar Scalewatcher?

  • Cladiri rezidentiale
  • Cladiri pentru birouri
  • Hoteluri, moteluri, pensiuni
  • Spitale si centre de recuperare
  • Agricultura / irigatii
  • Turnuri de racire
  • Spalatorii auto
  • Piscine & SPA
  • Climatizare terase
  • Ferme cu vaci de lapte & ferme de pasari

Mai jos puteti accesa prin click galeria foto cu aparate electronice anticalcar, instalate in toata tara: Aparate electromagnetice instalate in toata tara.

Aparate anticalcar elecromagnetice: 

Scalewatcher 4 STAR – pentru conducte cu diametrul de pana la 40 mm si duritate de peste 20 grade germane:

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 4 STAR

Scalwatcher 3 STAR – pentru conducte de pana la 28 mm diametru si duritate de pana la 20 grade germane:

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

Scalewatcher SW NANO – Pentru conducte de pana la 22 mm diametru si o duritate de pana la 20 grade germane:

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER SW NANO

Ce spun clientii nostri despre utilizarea aparatelor anticalcar Scalewatcher:

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *