Aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR instalate in Jud. Tulcea

Aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR instalate in Jud. Tulcea

Fie ca locuiesti in judetul Tulcea sau in alt judet, apa dura poate fi o problema si pentru tine.

Apa dura afecteaza (cateodata iremediabil) centralele termice, boilerele, conductele, robinetii si bateriile. Tot ce intra in contact cu apa este afectat de depuneri de calcar. Inclusiv vasul de WC aduna in el depuneri albe/galbui care sunt foarte greu de indepartat. In plus, eficienta energetica scade foarte mult (se utilizeaza mai mult gaz, sau alt tip de energie pentru incalzire).

Cu certitudine, aparatele anticalcar Scalewatcher 3 STAR, sunt cele mai performante dispozitive din lume:

  • Garantie 10 ani!
  • Posibilitate de retur in caz de nemutumire, pana la 12 luni;
  • Testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure; Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Aparatul anticalcar Scalewatcher 3 STAR,  este cel mai performant dispozitiv ce este disponibil pentru zona rezidentiala. Este gandit sa trateze apa cu duritate mare si pentru case sau vile mari.

Galerie foto Scalewatcher 3 STAR instalat in orasul Tulcea.

Clientul nostru a avut amabilitatea sa ne trimita poze cu aparatul Scalewatcher 3 STAR instalat. Tot dumnealui a masurat puterea elecromangnetica creata de aparat cu un dispozitiv special. Dupa cum se poate vedea in prima imagine, puterea electromagnetica masurata este aproape de scala maxima a aparatului, ceea ce indica puterea foarte mare de tratare anticalcar. Multumim clientului atat pentru poze cat si pentru increderea acordata.

In cazul in care doresti sa instalezi un asftel de echipament pentru un bloc de locuinte sau pentru un hotel, iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru in bloc de locuinte in Bucuresti: Tratare anticalcar pentru bloc de locuinte in Bucuresti.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 3 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *