Aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR instalate in Constanta

Aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR instalate in Constanta

Este binecunoscut faptul ca orasul Constanta este alimentat cu apa dura. Acest lucru se intampla nu numai in Constanta dar si toata zona Marii Negre (Navodari, Mangalia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Costinesti, Vama Veche etc).

Apa dura afecteaza (cateodata iremediabil) centralele termice, boilerele, conductele, robinetii si bateriile. Tot ce intra in contact cu apa este afectat de depuneri de calcar. Inclusiv vasul de WC aduna in el depuneri albe/galbui care sunt foarte greu de indepartat. In plus, eficienta energetica scade foarte mult (se utilizeaza mai mult gaz, sau alt tip de energie pentru incalzire).

Cu certitudine, aparatele anticalcar Scalewatcher 3 STAR, sunt cele mai performante dispozitive din lume:

  • Garantie 10 ani!
  • Posibilitate de retur in caz de nemultumire, pana la 12 luni;
  • Testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure; Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Aparatul anticalcar Scalewatcher 3 STAR,  este cel mai performant dispozitiv ce este disponibil pentru zona rezidentiala. Este gandit sa trateze apa cu duritate mare si pentru case sau vile mari.

Mai jos puteti vedea o galerie foto (click pe imagini pentru zoom in) cu aparate anticalcar Scalewatcher 3 STAR, instalate in Constanta.

Mentionam ca acest client este la al doilea aparat achizitionat, pentru a doua locatie aplicatie rezindetiala). Multumim clientului pentru incredere!
In cazul in care doresti sa instalezi un asftel de echipament pentru un bloc de locuinte sau pentru un hotel, iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru in bloc de locuinte in Bucuresti: Tratare anticalcar pentru bloc de locuinte in Bucuresti.
In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 3 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *