Clorinatoare automate instalate in Jud Dambovita

Clorinatoarele automate sunt echipamente compuse care functioneaza automat si dozeaza in apa clor, in functie de consumul de apa. Aceste clorinatoare automate se mai numesc si clorinatoare proportionale.

Scopul clorinatorului automat este sa introduca in apa clor pentru dezinfectia apei sau oxidare. Tot ce are de facut clientul, este sa adauge clor in vasul special din kitul de instalare.

Clorinatoarele pot fi setate sa dozeze o cantitate mai mare sau mai mica de clor, in functie de aplicatie si de necesitati. Clorinatoarele noastre pot fi utilizare atat pentru case particulare cat si pentru cladiri mari sau chiar industrie. Ceea ce schimbam in kitul este instalare este capacitatea debitmetrului ce da semnalul de dozare si capacitatea vasului pentru clor.

De ce am utiliza un clorinator automat?

– pentru dezinfectia apei atunci cand sunt probleme cu apa de foraj sau sau de suprafata;

– pentru oxidarea anumitor elemente fizico-chimice din apa in scop de filtrare/eliminare;

– pentru cazuri in care apa calda are un miros neplacut din cauza ca boilerul a dezvoltat bacterii.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu un clorinator automat ce a fost instalat pentru un client casnic in satul Samurcasi, judetul Dambovita. Deoarece apa de foraj din zona respectiva are probleme precum bacterii, mangan, fier, duritate, clientul nostru a beneficiat si de: filtrare mecanica SPARTAN BLUE 5 microni; statie de dedurizare AZURASOFT ECO MONOBLOC; sterilizator cu UV.

Multumim clientului pentru increderea acordata!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

CLORINATOR AUTOMAT DOZARE PROPORTIONALA ATAM2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *