Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Clinceni, Jud Ilfov

Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Clinceni, Jud Ilfov

Dedurizatoarele TAC fara sare sunt echipamente moderne si economice, pentru tratarea apei dure.

Acest lucru inseamna ca tratarea apei dure se va face fara a elimina din apa ionii de calciu si de magneziu, deci fara a scadea duritatea apei. Totusi, apa va avea comportamentul unei ape dedurizate: va fi mai putin agresiva cu pielea si cu parul, petele mici albe de pe chiuveta, cada, dus, vesela se vor sterge cu usurinta si fara utilizarea chimicalelor agresive. Conductele, centrala de incalzire, boilerul si toate electrocasnicele ce utilizeaza apa (masina de spalat) vor fi protejate impotriva calcarului si a depunerilor. Aceste lucruri sunt confirmate de a treia parte, si anume, de testul german DVGW, articolul W512, ce face referire la – verificarea dispozitivelor pentru reducerea depunerilor. Rezultatul este ca tehnologia TAC produsa de catre Next Filtration (Next Scale Stop), reduce depunerile la fel de eficient ca si un dedurizator clasic cu consum de sare si anume in proportie de 99,6%.

Mai jos am adaugat o galerie foto pentru echipamentele TAC NSS 110B fara bypass, instalate in Clinceni, Ilfov. In fata dedurizatorului TAC NSS, puteti vedea instalat in sistem de filtrare SPARTAN BLUE 5 microni, ce contine un cartus pentru filtrarea particulelor in suspensie (nisip, rugina, mal) si un sterilizator UV cu scop de dezinfectie a apei pentru toata casa.

Multumim clientului pentru increderea acordata!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos poti accesa informatii despre echipamentele instalare in acest proiect:

https://azura.ro/produs/filtru-sedimente-pentru-casa-spartan-blue-20%e2%80%b3-azura-filters/

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

STERILIZATOR APA UV40 RACORD 3/4″

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Doresti sa te consulti cu noi? Click pe Contact.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *