Aparate anticalcar Scalewatcher 4 STAR instalate in Timisoara

Da, avem clienti si in Timisoara ce utilizeaza tehnologia anticalcar electromagnetica, echipamente produse de cel mai mare furnizor din aceasta industrie: Scalewatcher.

Apa dura afecteaza (cateodata iremediabil) centralele termice, boilerele, conductele, robinetii si bateriile. Tot ce intra in contact cu apa este afectat de depuneri de calcar. Inclusiv vasul de WC aduna in el depuneri albe/galbui care sunt foarte greu de indepartat. In plus, eficienta energetica scade foarte mult (se utilizeaza mai mult gaz, sau alt tip de energie pentru incalzire).

Cu certitudine, aparatele anticalcar Scalewatcher 3 STAR, sunt cele mai performante dispozitive din lume:

  • Garantie 10 ani!
  • Posibilitate de retur in caz de nemutumire, pana la 12 luni;
  • Testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure; Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Aparatul anticalcar Scalewatcher 4 STAR,  este cel mai performant dispozitiv ce este disponibil pentru zona rezidentiala. Este gandit sa trateze apa cu duritate mare si pentru case sau vile mari.

Mai jos puteti vedea o galerie foto (click pe imagini pentru zoom in) cu aparate anticalcar Scalewatcher 4 STAR, instalate in orasul Timisoara. Multumim clientilor pentru incredere!

Galerie foto Scalewatcher 4 STAR instalat in orasul Timisoara (zona Soarelui). In aceeasi galerie, puteti vedea si un FILTRU SPARTAN BLUE DUO 20″ (filtrare mecanica si declorinare pentru toata casa) + filtru ULTRAZURA ZADA PRO 11UF BMB LINE (apa pentru baut la bucatarie). Trebuie specificat ca acest client si-a instalat singur echipamentele, in conditiile in care a instalat cu cupru, nefiind instalator de profesie si instaland pentru prima data, este chiar o performanta. Avem clienti inteligenti!!! Multumim clientului pentru incredere!

Update articol dupa un an de zile de utilizare:

Clientul ne-a trimis foto pe WhatsApp cu schimbarea cartuselor filtrante de la Spartan Blue Duo 20″. Vedeti cartusul maro inchis? Este vorba de mizeria adunata in filtru (rugina si mal). 

Inainte de instalarea echipamentelor pentru filtrare si tratare anticalcar, clientul ne-a comunicat ca era nevoit sa desfaca de doua ori pe a vana cu trei cai de la centrala termica, pentru curatare. Acum nu mai este cazul :)

In cazul in care doresti sa instalezi un asftel de echipament pentru un bloc de locuinte sau pentru un hotel, iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru in bloc de locuinte in Bucuresti: Tratare anticalcar pentru bloc de locuinte in Bucuresti.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 4 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 4 STAR

https://azura.ro/produs/filtru-pentru-casa-spartan-blue-duo-20-azura-filters/

https://azura.ro/produs/filtru-apa-ultrazura-zada-pro-11uf-bmb-line/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *