Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA ZADA PRO 11UF instalate in Timisoara

Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA ZADA PRO 11UF instalate in Timisoara

Sunt zone in toata tara, precum si in orasul Timisoara, in care apa are o duritate ceva mai mare sau chiar mare. De exemplu, zonele Mehala si Ronat din Timisoara, sunt alimentate cu o apa ce are duritatea de 16 grade germane (conform acestui raport), mult peste celelalte zone, tot din Timisoara. Pentru reducerea duritatii apei la punctul de consum, de exemplu la bucatarie (apa de baut), se impune o solutie tehnica bazata pe filtrare si schimb ionic (ULTRAZURA ZADA PRO 11UF), ce reduce duritatea apei cu aproximativ 67%, apa ajungand la aproximativ 5 grade germane, ceea ce este foarte bine.

Purifcatorul nostru ULTRAZURA ZADA PRO 11UF – nu numai care reduce duritatea, dar nu adauga in apa sodiu (sare) ca alte sisteme ce functioneaza pe principiul schimbului ionic. De fapt, adauga in apa foarte putin hidrogen, care s-a dovedit a fi benefic pentru sanatate (scale potentialul de oxido-reducere al apei) si oferta energie organismului uman.

Purificatorul nostru ULTRAZURA ZADA PRO 11UF, nu numai ca reduce duritatea, dar ofera filtrare antibacteriana asigurata de noua tehnologie cu nano-zinc, carbune activat bloc si granular obtinut din coaja de nuca de cocos pentru declorinare, carbune activat pudra (UFP) pentru filtrarea metalelor grele, membrana de ultrafiltrare pentru eliminarea bacteriilor si a protozoarelor precum criptosporidium si giardia, calcit (mineral natural) alcalinizeaza usor apa. Toate aceste tehnologii de filtrare sunt puse impreuna intr-o singura unitate de filtrare, intr-o anumita ordine, pentru a obtine o apa de calitate superioara si un sistem fiabil in timp.

Certificarile de tip SGS, TSE, CE, IEC sunt si ele prezente. Mai mult, materialele din care este construit acest sistem unic de filtrare, detin la randul lor certificari de tipul NSF. Sistemul de productie este si el supus certificarilor de tipul ISO 9001 si ISO 14001, OHSAS 18001.

Amplasarea echipamentului se face sub chiuveta/blat iar consumul de apa se face prin bateria speciala, primita in colet si instalata pe chiuveta sau blat (este necesara o gaura cu diametrul de 12 mm).

Mai jos gasiti galerie foto cu purificatoare de apa ULTRAZURA ZADA PRO 11UF BMB LINE – AZURA FILTERS, instalate in orasul Timisoara (click pe foto pentru zoom in).

Clientul nostru ce locuieste in zona de sud a orasului (zona Soarelui), pe langa ULTRAZURA ZADA PRO 11UF  si-a instalat si filtrare + declorinare pentru toata casa (SPARTAN BLUE DUO 20″) si tratare anticalcar pentru toata casa (Scalewatcher 4 STAR). Multumim clientului pentru incredere!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat purificator ULTRAZURA ZADA PRO 11UF, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

FIltru ZADA PRO 11UF, instalat sub chiuveta:

https://azura.ro/produs/filtru-apa-ultrazura-zada-pro-11uf-bmb-line/

Filtru Spartan Blue Duo” pentru toata casa:

https://azura.ro/produs/filtru-pentru-casa-spartan-blue-duo-20-azura-filters/

Aparat electonic anticalcar pentru toata casa:

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 4 STAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *