Tratare anticalcar pentru pensiune in Eforie Sud Jud Constanta

Orice proprietar de pensiune, hotel sau casa particulara se confrunta cu apa dura in zona judetului Constanta. Eforie Sud nu face exceptie asa ca un proprietar de pensiune cu opt camere ne-a contactat pentru problema apei dure cu care se confrunta.

Apa din judetul Constanta, mai ales de pe marginea Marii Negre, inclusiv pentru Eforie Sud, este dura si cu un TDS mare. Ca urmare, solutia tennica propusa de noi a fost instalarea unui aparat anticalcar Scalewatcher CM2.

Apa dura afecteaza (cateodata iremediabil) centralele termice, boilerele, conductele, robinetii si bateriile. Tot ce intra in contact cu apa este afectat de depuneri de calcar. Inclusiv vasul de WC aduna in el depuneri albe/galbui care sunt foarte greu de indepartat. In plus, eficienta energetica scade foarte mult (se utilizeaza mai mult gaz, sau alt tip de energie pentru incalzire).

Cu certitudine, aparatele anticalcar Scalewatcher, sunt cele mai performante dispozitive din lume:

  • Garantie 5 ani!
  • Testate de catre Universitatea Portsmouth. Rezultatul? Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure; Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Mai jos puteti vedea o galerie foto (click pe imagini pentru zoom in) cu aparatul CM2, instalat in Eforie Sud, Jud. Constanta. Multumim clientului pentru incredere!

In cazul in care doresti sa instalezi un asftel de echipament pentru un bloc de locuinte, pentru un hotel sau pentru o pensiune, iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate. Prin link-ul urmator, poti accesa o galerie foto cu aparat anticalcar instalat pentru in bloc de locuinte in Bucuresti: Tratare anticalcar pentru bloc de locuinte in Bucuresti.
In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher CM2, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *