Dedurizator fara sare, declorinator automat si filtre mecanice in Otopeni, Ilfov

Dedurizator fara sare, declorinator automat si filtre mecanice in Otopeni, Ilfov

Centrala termica afectata de calcar? Piele uscata si aspra? Par deteriorat? Rezolva cu noi aceste probleme in Otopeni sau in oricare alt oras din Romania.

Calcarul este dusmanul centralelor termice si a boilerelor. Un singur milimetru de calcar depus in centrala termica sau in boiler, reduce puterea de incalzire a apei cu 30%. Cu alte cuvinte vei plati mai mult factura de gaz sau de curent electric pentru a avea aceeasi temperatura a apei menajere sau pentru a avea aceeasi caldura in casa.

Tehnologia TAC de la Next Scale Stop produce o reactie catalitica prin care atrage mineralele dizolvate (CaCo3) si le converteste in minerale microscopice inofensive. Aceste minerale nu se vor lipi in boilerul tau, in schimbatorul de caldura, in centrala sau in conducte, ci vor pluti si vor parasi instalatia prin bateriile de apa si prin para de dus. TAC atinge o eficienta impotriva depunerilor de calcar, de 99,6% (exact ca un dedurizator clasic cu sare) iar aceasta evaluare este o testare independenta facuta sub protocolul german DVGW.

Tehnologia TAC este unica, patentata si functioneaza fara probleme pana la o duritate de 78,8 grade germane.

Pe langa tratarea anticalcar TAC, este necesara si aplicarea unei filtrare mecanice deoarece depunerile de rugina, mal, nisip, ajung in centrala termica si in boiler. O apa filtrata corespunzator, este mai buna atat pentru echipamentele de incalzire, cat si pentru imbaiere.

Daca apa este din reteaua publica, cu siguranta este clorinata. Clorul este benefic pentru a primi o apa fara bacterii si virusi dar in niciun caz nu este cea mai buna apa pentru imbaiere. Apa cu clor usuca pielea, produce matreata si de multe ori produce si alte probleme de tipul dermatitelor. Nu putine au fost cazurile in care clientii nostri ne-au spus ca dupa declorinare problemele cu pielea au disparut.

Mai jos poti vedea o instalare in Otopeni, Ilfov. Sistemul de filtrare / tratare este compus din filtrare mecanica Arkal Super 1″ 55 microni, filtrare mecanica cu Spartan Blue 20″ 5 microni si declorinare cu filtru automat declorinator  AZURA FILTERS, filtrare mecanica cu Spartan Blue 20″ 1 micron, tratare anticalcar TAC NSS-110B, (click pe imagini pentru zoom in).

Iar mai jos, foto inainte de instalare:

Mai jos echipamentele instalate cu pret si descriere:

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL SUPER 1”

FILTRU SEDIMENTE PENTRU CASA SPARTAN BLUE 20″ AZURA FILTERS

FILTRU DECLORINATOR AUTOMAT AZURAFILTERS WS1CT

FILTRU SEDIMENTE PENTRU CASA SPARTAN BLUE 20″ AZURA FILTERS

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Iti recomandam sa iei in serios calitatea apei. Esti 70% apa! Ne poti contacta pentru consultanta gratuita sau poti naviga pe site-ul nostru pentru mai multe oferte.

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *