Dedurizatoare instalate in jud. Dambovita

Dedurizatoare instalate in Jud, Dambovita.

Vindem si instalam dedurizaroare AUZURASOFT, volumetric proportionale comandate de valve electronice americane. Tipul de functionare volumetric proportional, ofera cel mai mare avantaj utilizatorului, deoarece intra in regenerare in functie de consumul de apa si nu in functie de timp. Cu alte cuvinte, dedurizatoarele ce functioneaza dupa acest principiu de volum ci nu de timp, sunt mai economice si consuma mai putina sare si mai putina apa pentru regenerari.

Ce este regenerarea? Regenerarea este un proces de spalare a rasinii (a mediului filtrant), prin care rasina se reincarca cu sodiu, pentru un nou ciclu de dedurizare (un nou volum de apa ce poate fi dedurizat). Epuizarea rasinii (a capacitatii de dedurizare) intervine la un anumit volum de apa consumat, ce este influentat de duritatea apei. La regenerare, dedurizatorul isi spala rasina si o reincarca cu sodiu, dupa care apa cu care a efectuat acest proces, o deverseaza la canalizare. Cu alte cuvinte, un dedurizator trebuie obligatoriu legat si la o scurgere de apa, exact ca o masina de spalat rufe sau vase.

Vindem in toata tara dedurizatoare. Trimitem dedurizatoarele prin curierat rapid, gata setate, iar punerea in functiune se face cu echipa noastra, prin telefon.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu dedurizatoare instalate Gulia, judetul Dambovita.

Acest dedurizator contine o rasina speciala ce poate elimina din apa, pe langa duritate, fierul si manganul. Dedurizatorul se numeste AZURASOFT ECO BI-BLOC WS1CI. Pe langa dedurizator, veti vedea mai jos filtrare mecanica, sterilizator cu UV si clorinator.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator AZURASOFT de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos dedurizatorul instalat:

https://azura.ro/produs/dezurizator-azurasoft-eco-mini-monobloc-ws1ci-copiat/

Doresti sa te consulti cu noi? Click pe Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *