Filtru pentru toata casa ce elimina mal, rugina si clor in Bucuresti

Te-ai saturat ca apa sa vina murdara cu toate ca esti racordat la reteaua publica? Sau sa ai permanent pielea uscata din cauza clorului prezent in apa? Este simplu, instaleaza pe conducta principala de apa rece, cea care alimenteaza casa sau apartamentul, filtrul nostru de mare capacitate Spartan Blue Duo 20″.

Filtru pentru toata casa ce elimina mal, rugina si clor

Spartan Blue Duo 20″, filtreaza la un grad de 5 microni si in acelasi timp elimina din apa clor, trihalometan, erbicide, pesticide si o multime de alte substante nocive. Apa va fi limpede, pielea nu se va mai usca, chiar si scalpul va produce mai putin matreata sau chiar deloc. 

Mentenanta consta in schimbarea celor doua cartuse filtrante la fiecare 6 luni.

Mai jos exemplu de filtru instalat in Bucuresti, zona parcul Tineretului. Instalarea a fost facuta de catre echipa noastra (click pe imagini pentru zoom in):

Ai oportunitatea sa-ti schimbi calitatea apei. Suntem aici sa te ajutam si sa te consiliem. Apa este probabil cel mai important lucru pentru ca esti 70% apa. Iar daca nu ai auzit pana acum de prezenta microplasticului atat in apa imbuteliata (93%) cat si in apa de la reteaua publica (83%), ai acum posibilitatea sa te informezi prin acest studiu: Orb Media.

Mai jos, sistemul de filtrare instalat:

FILTRU PENTRU CASA SPARTAN BLUE DUO 20″ AZURA FILTERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *