Filtre pentru dus PREMIUM AZURA FILTERS, instalate in Bucuresti

Filtrele pentru dus PREMIUM AZURA FILTERS, sunt complet metalice si contin un cartus filtrant schimbabil, compus din: carbune activat granular, KDF si polyballs (mediu de filtrare argintat cu grad de filtrare 5 microni).

Scopul filtrului este de a filtra clorul din apa si metalul greu (in special plumbul). Acest filtru este destinat retelelor de apa publice ce sunt clorinate dar si apelor de adancime (puturi) pentru filtrarea radonului. Nu se va utiliza cu scopul de a filtra apa colorata (cu rugina) – elimina partial rugina dar nu aceasta este scopul principal.

Clorul in gasim doar in retelele de apa din orase/localitati, unde apa este tratata. In cazul apei de foraj.put, filtrul de dus este indicat pentru inlaturarea radonului. Mai multe despre radon, aici: EXISTA RADON IN APA MEA?

Despre instalarea filtrului de dus PREMIUM AZURA FILTERS:

Se instaleaza foarte usor – filtrul are filete standard si compatibile cu bateriile de pe piata. Filtrul PREMIUM  se instaleaza pe linia furtunului cu para de dus si anume: de desurubeaza furtunul de la baterie, se insurubeaza filtrul pe baterie iar la celalalt capat al filtrului se insurubeaza furtunul. In cele mai multe cazuri nu este necesar, utilizarea unui cleste. In pachetul filtrului gasiti si garniturile necesare pentru etansare.

Mai jos, puteti vedea filtrele de dus PREMIUM AZURA FILTERS instalate in orasul Bucuresti:

Ai un filtru pentru dus PREMIUM sau alt tip de echipament de la noi? Te asteptam cu foto prin email. Iti multumim ca esti clientul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *