Filtre pentru dus PRO 6000 instalate in Bucuresti

Filtrele pentru dus PRO 6000, sunt apreciate in primul rand pentru un cost acceptabil si pentru o calitate ridicata.

Filtrele pentru dus PRO 6000 sunt construite din plastic rezistent (ABS) si contin un cartus filtrant care se schimba la aproximativ sase luni. Cartusul filtrant contine carbune activat granular cu putere mare de adsorbtie a clorului si a substantelor organice si mai contine KDF (un aliaj de inalta puritate intre zinc si cupru). Acest KDF are ca scop filtrarea metalului greu si potentarea adsorbtiei carbunelui activat. In plus KDF-ul are efect bacteriostatic. Daca pielea ta se usuca dupa dus, atunci exista posibilitatea ca acest lucru sa se intample din cauza clorului din apa. In acest caz prin instalarea filtrului de dus PRO 6000, efectul de uscare al pielii, este ameliorat sau chiar inlaturat.

Clorul in gasim doar in retelele de apa din orase/localitati, unde apa este tratata. In cazul apei de foraj.put, filtrul de dus este indicat pentru inlaturarea radonului. Mai multe despre radon, aici: EXISTA RADON IN APA MEA?

Despre instalarea filtrului PRO 6000:

Se instaleaza foarte usor – filtrul are filete standard si compatibile cu bateriile de pe piata. Filtrul PRO 6000  se instaleaza pe linia furtunului cu para de dus si anume: de desurubeaza furtunul de la baterie, se insurubeaza filtrul pe baterie iar la celalalt capat al filtrului se insurubeaza furtunul. In cele mai multe cazuri nu este necesar, utilizarea unui cleste. In pachetul filtrului gasiti si garniturile necesare pentru etansare.

Mai jos, puteti gasi o galerie foto cu filtrele PRO 6000, instalate in Bucuresti:

Ai un filtru pentru dus PRO 6000 sau un alt tip de echipament de la noi? Te asteptam cu foto prin email/WhatsApp/Messenger (preferam formatul landscape :). Iti multumim ca esti clientul nostru!

2 thoughts on “Filtre pentru dus PRO 6000 instalate in Bucuresti

 1. Levențu Razvan says:

  Buna ziua,
  Am cumparat un filtru pentru dus PRO 6000 si am o intrebare: care este semnificatia gradatiilor de la 1 la 12 de pe partea superioara a carcasei filtrului?
  Multumesc.

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Este un reminder manual. De exemplu, instalati filtrul de dus in luna Iulie. In acest caz invartiti acel cerc cu cifre la numarul 7. In acest fel, dupa cateva luni puteti sti in ce luna a fost instalat. Acest lucru va ajuta pentru ca trebuie sa schimbati cartusul dupa 6 luni.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *