Ionizatoare Biontech BTM-505N, instalate in judetul Iasi

Ionizatoarele Biontech BTM 505N sunt echipamente foarte performante pentru alcalinizarea apei, ce contin 9 placi mari din titan acoperite cu platina (placi intregi si nu de tip plasa).

Ca filtrare, este unul din cele mai bune aparate, continand doua cartuse cu multiple stadii de filtrare, ajungand ca apa sa treaca printr-o membrana de ultrafiltrare cu o precizie de filtrare la un grad de 0.1 microni. Acest lucru inseamna ca nu doar clorul, trihalometanul, metalul greu este filtrat dar si chisturi de criptosporidium si giardia, bacterii si virusuri sunt eliminate. Ionizatorul Biontech BTM 505N nu are nevoie de o prefiltrare ca in cazul altor ionizatoare, ce sunt dotate cu filtre mai putin performante. Totusi, in unele cazuri, din cauza duritatii prea mari a apei sau din cauza unui TDS mare (total substante dizolvate), se recomanda instalarea unui prefiltrari, prin tehnologia de nanofiltrare.

Ionizatoarele Biontech BTM 505N, ofera o apa ionizata cu un pH foarte stabil si exact, datorita sistemului de alimentare de tip SMPS. Un alt avantaj al acestui ionizator, fara de altele din aceeasi clasa (premium) este ca are un sistem modern de autocuratare numit DARC (metoda unica de dubla curatare a placilor).

In imaginile de mai jos puteti vedea ionizatorul Biontech BTM 505N, instalat in orasul Iasi. Pe langa ionizatorul Biontech BTM-505N, puteti vedea si un sistem de nanofiltrare pentru reducerea duritatii si a TDS-ului.

Instalarea a fost efectuata de catre echipa noastra, prin deplasare la Iasi. Multumim clientului pentru increderea acordata si pentru buna colaborare.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Biontech BTM 505N de la noi,  te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *