Dedurizatoare instalate in Bucuresti

Dedurizatoare instalate in Bucuresti.

Apa din reteaua publica Bucuresti nu are o duritate mare, totusi poate creea probleme in instalatii, mai ales in boilere si centrale, chiar si la duritate mai mica. Totusi exista clienti care, cu toate ca locuiesc in Bucuresti, au ca sursa de apa, un foraj propriu. De obicei, apa de foraj este dura sau foarte dura, iar in multe cazuri, probleme apei nu se opresc doar la o duritate ridicata. Pot exista probleme cu: fierul / manganul / amoniul / nitratul / nitritul / hidrogenul sulfurat / bacterii patogene si nepatogene etc. De aceea, in astfel de cazuri (foraj propriu), se impune analizarea apei intr-un laborator autorizat.

Mai jos puteti vedea un proiect casnic in care sunt implicate mai multe tehnologii de filtrare si tratare a apei:

  • filtrare mecanica grosiera prin discuri filtrante lavabile la un grad de 55 microni, cu Arkal Super 1″
  • filtrare mecanica fina cu SPARTAN BLUE, grad de filtrare 5 microni – cu cartus schimbabil
  • Dedurizare / deferizare / demanganizare intr-o singura treapta si cu o singura statie de dedurizare – prin AZURASOFT ECO BI-BLOL WS1CI
  • Tratare antibacteriana prin sterilizator UV – cu Sterilizator apa UV55

Multumim clientului pentru buna colaborare si pentru incredere. Multumim si pentru ceaiul fierbinte care ne-a prins foarte bine, tinand cont de faptul ca am lucrat intr-un camin, iar afara temperatura inregistrata era cu minus.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator AZURASOFT de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *