Purificatoare apa ceramice CERAZURA LINE, instalate in Jud. Ilfov

Purificatoarele de apa ceramice, incorporeaza unul sau mai multe filtre, dar obligatoriu unul din aceste cartuse este ceramic. Cartusul nostru ceramic este de provenienta Anglia, si este certificat NSF. Cartusul este compus din ceramica la exterior cu un grad de filtrare de 0.5 microni absolut si miez din carbune activat combinat cu zeolit pentru filtrarea metalului greu. Cartusul este impregnat cu argint pentru efect bacteriostatic.

Sistemele noastre sunt compune din trei carcase care incorporeaza trei cartuse filtrante, printre care si cel ceramic, mentionat mai sus. Filtrarea prin mai multe straturi si diferite tehnologii, este mult mai eficienta si necesita o mentenanta mai mica, deoarece apa ajunge deja filtrata la un anumit grad, cand aceasta intra in carcasa cu cartusul ceramic.

Purificatorul contine in kitul de instalare o baterie pentru consumul de apa, ce se instaleaza pe chiuveta sau blat (necesita o gaura de 12 mm), o piesa cu trei cai pentru alimentarea filtrului si furtun flexibil de presiune cu diametrul de 6 mm. Evident, sistemul de filtrare contine si cartusele filtrante.

Mai jos puteti vedea purificatoare CERAZURA LINE instalate in judetul Ilfov. Unul dintre cele mai preferate modele din linia CERAZURA, este modelul 9MF.

Judetul Ilfov, localitatea Glina –  instalarea a fost facuta de catre client. Multumim clientului pentru incredere cat si pentru fotografiile foarte inspirate :)

Judetul Ilfov, localitatea Bragadiru – multumim clientului pentru increderea acordata:

PS: acest client are instalate tot de la noi si sisteme de filtrare pentru toata casa: filtrare mecanica + dedurizator fara sare TAC

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat purificator CERAZURA LINE 9MF, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun pentru tine? Hai sa vedem.

Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

Mai jos, purificatorul ceramic prezentat in articolul de mai sus. Comanda acum pentru a te hidrata corect si cu apa de calitate superioara:

FILTRU APA CERAMIC CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *