Apa alcalina ionizata produsa cu ionizator PurePro JA 703 in Bucuresti

Apa alcalina ionizata produsa cu ionizator PurePro JA 703 in Bucuresti

Ionizatorul PurePro JA 703 este aparat pentru producerea de apa alcalina si apa acida.

Calitatea apei este foarte buna, raportat la alte ionizatoare ce contin tot 7 placi (electrozi) din titan si acoperiti cu platina. Este unul dintre cele mai solicitate ionizatoare ale noastre, probabil si datorita pretului care este foarte bun pentru un ionizator cu asemena performante. Daca iti doresti un ionizator de apa la o calitate buna, cu performante peste alte ionizatoare similare, atunci ionizatorul PurePro JA 703 este ceea ce cauti, Oricand putem demonstra ca apa are o calitate foarte buna, raportandu-ne la alcalinitate si potentialul de oxido-reducere, in comparatie cu alt ionizator din aceeasi clasa si anume tot cu 7 placi. Desigur, daca iti doresti un ionizator de top, unul care sa nu poata fi intrecut in performante, iti recomandam Crewelter 9, cu 9 placi de titan si platina, dar cu un buget mult peste ionizatorul PurePro JA 703.

Concluzionand, putem spune ca alegerea unui ionizator PurePro JA 703 este o alegere corecta si cea mai buna din clasa sa. Este totusi ionizatorul care in anul 2014 a castigat premiul pentru Cel mai bun ionizator al anului. Un astfel de premiu nu se castiga deloc usor, intr-o piata internationala in care fiecare producator inoveaza constant.

Cu ionizatorul PurePro JA 703 se pot obtine 5 nivele de apa alcalina (8,5 – 9 – 9,5 – 10 – 11), doua nivele de apa acida (4 si 5,5), un nivel de apa neutra cu pH de 7.

Ionizatorul PurePro JA 703 este dotat cu un filtru performant ce filtreaza particule pana la 1 microni, filtreaza clor, filtreaza metale grele.

Instalarea este usoara daca bateria ta de apa este clasica. Daca bateria are o forma mai speciala, atunci ionizatorul JA 703 necesita un kit de instalare suplimentar ca acesta: Kit instalare ionizator apa.

Pozitionarea ionizatorului PurePro JA 703 va fi intotdeauna pe blad/chiuveta sau suspendat pe perete. Acest aparat nu poate functiona sub chiuveta.

Mai jos poti vedea foto cu o instalare a ionizatorului PurePro JA 703, in Bucuresti, cu KIT de instalare suplimentar:

Mai jos poti vedea foto cu o instalare a ionizatorului PurePro JA 703, in Bucuresti, cu Kit de prefiltrare 5 microni:

Si inca o instalare a ionizatorului PurePro JA 703, in Bucuresti, cu Kit de prefiltrare 5 microni:

Instalat in zona metrou Aurel Vlaicu, cu kit de instalare suplimentar:

Functionezi cu apa, celulele tale functioneaza cu apa asa cum autoturismul functioneaza cu combustibil si ulei de calitate. Pentru mine, cel care scriu aceste randuri, este de neinteles sa ai mai multa grija de masina ta decat de corpul tau. Apa penetreaza fiecare celula a corpului tau, esti 70% apa, deci ce poate fi mai important ca apa?

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun? Hai sa vedem.
Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *