Dezinfecteaza aerul cu lampa UV, filtru foto catalitic TiO2 si ozon

Mediul de tau de lucru este sigur? Intri in contact cu clienti sau pacienti? Lucrezi in acelasi birou cu mai multi colegi?

Cei mai multi dintre noi suntem nevoiti sa ne continuam activitatea sau sa redeschidem. Dar ai posibilitatea sa o faci in mod inteligent si sigur.

Ce iti propunem este sa-ti iei masuri de siguranta. De cele mai multe aflam din presa: masca, dezinfectant pentru maini, distanta sociala, dezinfectant pentru suprafete. Nu ai sa auzi in presa despre recomandari cu privire la filtre de aer sau tehnologii moderne de dezinfectie. Dar ar exista asemena recomandari, ar aparea o presiune publica asupra guvernului, de a se dota cu astfel de aparatura. Totusi, vedem ca guvenul face astfel de investitii dar sunt proiecte izolate, probabil din lipsa de fonduri. Vedeti urmatorul articol: Un robot din SUA, achizitionat pentru dezinfectia spitalelor din Romania.

Ce te impiedica pe tine sa-ti iei masuri de siguranta? Echipamentele propuse mai jos sunt absolut rezonabile si pot fi achizitionate de catre orice firma, cabinet medical, birou si chiar de persoane fizice, pentru apartament sau vila.

Imagineaza-ti doar cat de important este ca pacientul tau sa intre intr-un cabinet medical unde exista un aparat dezinfectie a aerului. Pune o eticheta mare pe el (un A4) pe care sa scrie clar: „aparat pentru dezinfectia aerului”. Nu numai ca vei lucra intr-un mediu mai sigur dar si pacientul tau va avea curaj sa revina la control sau sa recomande cabinetul tau.

Dar daca ai un birou sau spatiu de productie in care lucreaza mai multe persoane? Este acelasi lucru ca mai sus. Creeaza un mediu sigur pentru angajatii tai atat dpdv. sanitar cat si psihologic. Nevoia de siguranta este reala, noi toti avem nevoie de acest sentiment. Vrei ca angajatul tau sa fie focusat si productiv? Cum poate face asta cu sabia virusului deasupra capului?

Ce va propunem este un aparat de filtrare a aerului mobil si care incorporeaza trei tehnologii moderne de dezinfectie, plus functii care produc un aer mai curat si chiar vitalizant.

Despre tehnologiile de dezinfectie incorporate: lampa UV, filtru foto catalitic TiO2 si ozon

Lampa UV – de care probabil toti am auzit. Lumina cu ultraviolete are capacitatea de a distruge bacterii si virusi;
Filtru foto catalitic TiO2 (dioxid de titan) – o tehnologie moderna care in prezenta luminii UV este activat si este foarte eficient in distrugerea bacteriilor si virusilor;
Ozonul are este un gaz ce dezinfecteaza aerul dar care se poate dezactiva in cazul aparatului nostru printr-o simpla apasare de buton. Ozonul trebuie utilizat cu prudenta pentru ca este un gaz nu trebuie insistat cu aceasta functie. Oricum aparatul nostru dezactiveaza automat ozonul, daca acesta este lasat sa functioneze mai mai mult de 30 min, tocmai pentru protectia persoanelor din incapere.

Nota: va recomandam sa NU achizitionati aparate care au doar aceasta functie de ozon, pentru ca nu veti avea cum sa-l utilizati in mod continuu.

Aparatele noastre pot fi utilizate in mod continuu si cu prezenta persoanelor in incapere. Ozonul se poate opri iar functiile de lumina UV si filtru foto catalitic TiO2 raman active, ceea ce face ca aerul sa fie recirculat si dezinfectat permanent.

Inca o nota: exista pe piata aparate cu lumina UV care pentru siguranta, pot fi utilizate doar in lipsa persoanelor in acea incapere, Eficienta, evident ca nu este aceeasi. Ai nevoie sa fi protejat si cand esti prezent in incapere.

Aparatul nostru are becul UV incorporat in aparat, iar in timpul functionarii, nu esti expus la lumina UV. Doar aerul este expus la aceasta lumina, iar impreuna cu filtrul foto catalitic TiO2, eficienta de distrugere a bacteriilor si virusilir, este maxima.

Inca oscilezi asupra achizitiei unui astfel de aparat?

Trebuie sa-ti spunem ca este dotat inclusiv cu filtru hepa care la randul lui filtreaza bacterii, cu filtru de carbune activat care filtreaza poluanti chimici, filtru din fibre care si el are rol de filtrare a poluantilor chimici si a mirosurilor neplacute. Mai mult, aparatul are functie de generare a ionilor negativi, care sunt responabili cu nivelul de energie si concentrare. Genereaza 8000000 de ioni negativi / cm3 secunda!!!

Toate aceste tehnologii sunt controlate de un display Samsung. Aparatul poate fi controlat foarte intuitiv atat din butoanele prezente pe partea frontala cat si din telecomanda.

Actioneaza si fa-ti un bine, atat tie cat si angajatilor / clientilor are te viziteaza / pacientilor care iti calca pragul cabinetului medical. Investeste in tine, investeste in oameni!

Mai jos aparat de filtrare / dezinfectie a aerului pentru o suprafata de 46 m2 / 115 mc3

IONIZATOR AER, GENERARE IONI NEGATIVI SI OZON B-785

Mai jos aparat de filtrare / dezinfectie a aerului pentru o suprafata de 25 m2 / 62 mc3

https://azura.ro/produs/ionizator-aer-generare-ioni-negativi-si-ozon-b-h04/

Ai intrebari suplimentare? Contacteaza consultantul nostru: Contact

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *