Apa alcalina ionizata si hidrogenata molecular, produsa cu ionizatorul Mediqua AK-2000 in Baia Mare

Apa alcalina ionizata si hidrogenata molecular, produsa cu ionizatorul Mediqua AK-2000 in Baia Mare

Mediqua AK-2000 – instalat in orasul Baia Mare – ionizator de apa ce produce apa alcalina hidrogenata molecular.

Construit cu 9 placi din titan acoperite cu platina produs in Coreea de Sud.  Acest ionizator se poate instala atat sub chiuveta cat si pe chiuveta. Modelul prezent in galeria foto este cu instalare deasupra chiuvetei.

Ionizatorul Mediqua AK-2000 detine nenumarate certificari printre care si certificat de dispozitiv medical, obtinut tot in Coreea de Sud.

Mediqua AK-2000 este printre putinele ionizatoate de apa care este produs cu placi din titan si platina pline, adica negaurite sau de tip plasa cum sunt majoritatea ionizatoarelor mai putin performante. O placa de titan acoperita cu platina, plina, ofera o supratata de contact cu apa mai mare, ceea ce conduce la o calitatea a apei mult superioara, un pH stabil si un ORP mai negativ (cantitate mai mare de hidrogen molecular in apa).

Despre apa hidrogenata molecular si produsa de ionizatorul Mediqua AK-2000

Hidrogenul molecular este prezent in apa alcalina ionizata prin bule foarte mici. Hidrogenul molecular este cel care ofera energie corpului nostru si este mult mai usor adsorbit de celulele noastre, deoarece hidrogenul nu poate fi oprit nici macar de recipienti din metal. H2 este o celula atat de mica incat poate penetra orice tesut si orice celula umana. Orice alt antioxidant, precum vitamina C sau alte vitamine, contin molecule mult mai mari in comparatie cu H2. Hidrogenul molecular este cel mai puternic antioxidant cunoscut.

Despre beneficiile apei ionizate imbogatita cu hidrogen molecular:

 • imbunatateste sistemul imunitar si ofera protectie celulara;
 • indeparteaza radicalii liberi din corpul nostru;
 • este mai usor de asimilat in organism, deci hidrateaza mult mai bine in comparatie cu orice alta apa;
 • imbunatateste circulatia sanguina;
 • reduce imbatranirea si reduce in acelasi timp ridurile;
 • ajuta in refacerea sportivilor dupa eforturi mari, ajuta in refacerea musculara, in cazul febrei musculare;
 • reduce problemele cauzate de constipatie;
 • imbunatateste viata pacientilor cu probleme tumorale si care sunt sub tratament;
 • scade colesterolul din sange;
 • ajuta in diferite afectiuni: diabet, cardiovasculare, Alzheimer.
 • Cea mai buna apa hidrogenata este cea consumata imediat. Aceasta apa se poate pastra si in frigider pentru 25 h dar numai in sticla de sticla sau in recipiente din otel inoxidabil.
 • In Europa hidrogenul este considerat  si aprobat de catre Food and Drugs Administriation (FDA), aditiv alimentar.

Bananele sunt foarte bogate in antioxidanti, totusi, aproximativ 1,5 litri de apa hidrogenata consumati, este similar ca si cum ai fi mancat 765 de banane. Logica este simpla: in cat timp poti manca 700 de banane? In cat timp poti consuma 1,5 l de apa?

Ionizatorul Mediqua AK-2000 din galeria foto (click pe poze pentru zoom in) de mai jos este instalat in orasul Baia Mare.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Mediqua AK-2000 de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

PS: Un sfat ca pentru un prieten. Schimbarea apei este probabil cel mai bun lucru pe care-l poti face. Oare trebuie sa-ti spun de Bisfenol A (substanta chimica cancerigena) ce ajunge din peturile de plastic in apa (apa imbuteliata si stocata necorespunzator) sau mai nou, microparticule de plastic prezente in apa imbuteliata? Doar o cautare pe google despre „BPA in water” ori „microplastic in bottled water” si vei vedea ca ceea ce-ti spun nu sunt texte de persuasiune ci apa pe care o consumi.

Daca esti 70% apa, ce oare este mai important decat consumul unui ape curate, fara chimicale iar in cazul ionizatorului Mediqua AK-2000, chiar o apa antioxidanta, care iti curata corpul si-l alcalinizeaza? Hotararea de astazi face diferenta de maine!

Mai jos ionizatorul Mediqua AK-2000 instalat in Baia Mare:

PACHET PROMO – IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA + FILTRU ZADA + APARAT CURATARE

Ce spun clientii despre noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *