Ionizatoare Crewelter 9 instalate in Otopeni – Ilfov

Ionizatoare Crewelter 9 instalate in Otopeni – Ilfov.

Aceste modele de ionizatoare sunt produse in Coreea de Sud, de catre compania Jinnys, si sunt aparate de tip premium cu ultima tehnologie integrata: 9 placi solide din titan acoperite cu platina, sistem unic de autocuratate, sistem de alimentare SMPS – ce ofera pH si ORP stabil, doua filtre de tip multistrat ce ofera o apa curata si gustoasa, sterilizator cu ultraviolete pentru dezinfectia apei (sistem unic, lampa UV porneste doar cand sesizeaza fluxul apei).

Ionizatoarele Crewelter 9 detin foarte multe certificate de calitate, printre care si certificat care atesta ca acest aparat este considerat dispozitiv medical in Coreea de Sud.

O particularitate a ionizatorului Crewelter este ca in momentul de fata, este singurul aparat de ionizat apa care poate fi instalat, atat pe blat, cat si sub blat, prin adaugarea bateriei electronice. Deci, acelasi model se poate instala in doua modalitati, pe blat si sub blat. Gasiti mai jos ionizatorul Crewelter, cu instalare pe blat si cu instalare sub blat:

IONIZATOR CREWELTER 9 – cu montare pe chiuveta
IONIZATOR CREWELTER 9 – cu montare sub chiuveta

In cazul de mai jos, IONIZATORUL CREWELTER 9 este instalat sub chiuveta, iar consumul de apa alcalina se face prin bateria electronica, instalata pe chiuveta. Dupa cum puteti vedea in filmul de mai jos, exista un filtru suplimentar instalat de noi, pentru protectia filtrelor din ionizator, si pentru a nu fi nevoit beneficiarul sa schimbe mai devreme decat ar trebui, filtrele din ionizator. Acest filtru suplimentar, are un grad de filtrare de 5 microni. Multumim clientului pentru increderea acordata! Colaboarea cu acest client a fost excelenta!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Crewelter 9 de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *