Ionizator de apa Crewelter 9 instalat impreuna cu nanofiltru Nanoazura NF15-P, in Com. Berceni. Jud. Prahova

Ionizator de apa Crewelter 9 instalat impreuna cu nanofiltru Nanoazura NF15-P, in Com. Berceni. Jud. Prahova

Ionizator de apa Crewelter 9 pentru obtinerea de apa alcalina ionizata si hidrogenata molecular, alimentat de apa produsa de nanofiltrul Nanoazura NF15-P, echipamente instalate in Com. Berceni, Prahova.

Daca apa ta este dura si cu o incarcare reziduala mare, adica apa cu 20 grade germane si cu un TDS de 500, atunci utilizarea unui sistem de nanofiltrare este recomandat. De ce? Pentru ca tehnologia de nanofiltrare iti scade din duritatea apei si din TDS-ul apei, aproximativ 70%.

Daca calculam ce inseamna sa scadem 70% din 20 grade germane si 70% 500 TDS => 6 grade germane si 150 TDS. O apa ideala atat pentru consum cat si pentru protectia ionizatorului.

De ce apa cu duritate mare nu este recomandata in cazul ionizatoarelor de apa?

In afara de faptul ca gustul apei va fi usor neplacut la un pH de 9,5, ionizatorul va aduna calcar in interior, mai exact pe placile din titan si platina, adica in camera de electroliza. Aceasta depunere poate produce probleme pana la blocarea fluxului de apa. Dar si daca nu s-ar intampla acest lucru, depunerea calcarului pe placi, va scadea performanta de ionizare a aparatului. Cu alte cuvinte, apa nu va mai avea aceeasi calitate, acelasi pH si acelasi ORP negativ, doarece contactul apei cu placile este diminuat.

Se poti instala impreuna un ionizator de apa si un nanofiltru Nanoazura?

Da, modelul nostru Nanoazura NF15-P va functiona foarte bine cu orice tip de ionizator, nu numai cu Crewelter. Desigur, pentru acest lucru este nevoie sa achizitionezi exact modelul recomandat prin acest link (prezent la finalul articolului), iar inainte de livrare sa ne spui ca va fi utilizat impreuna cu un ionizator de apa. Vom face setarile necesare pentru ca aparatul Nanoazura sa aiba suficienta presiune pentru ca ionizatorul sa functioneze impreuna cu ionizatorul.

Ce altceva mai trebuie sa stiu pentru utilizarea unui ionizator de apa impreuna cu nanofiltrul Nanoazura?

  • Nanoazura are nevoie sa fie conectat la curent electric 220V;
  • Vei putea beneficia de aproximativ 7 litri utili, daca lasi sa curga continuu apa prin ionizator. Dar daca vei lua apa cu pauze, sa spunem cateva pahare in acelsi timp (adica nu 7 litri), nu vei ramane niciodata fara apa. Acest lucru se intampla pentru ca apa consumata de tine prin deschiderea apei la ionizator, vine din vasul de stocare, cel prezent in galeria foto de mai jos. In momentul in care ai inceput sa consumi apa, in acel moment si sistemul de nanofiltrare va incepe sa produca apa pentru a incarca vasul. Dar viteza de incarcare a vasului este mult mai mica de viteza de curgere a apei prin ionizator.

Galerie foto cu instalarea ionizatorului Crewelter 9 si nanofilul Nanoazura NF15-P in Com Berceni, Jud. Prahova. Click pe imagini pentru zoom in:

Sistemul de filtrare Nanoazura  – pentru comanda, click pe imaginea de mai jos:

PURIFICATOR APA NANOAZURA NF15-P CU NANOFILTRARE

Ionizator de apa , cu 9 placi din titan si platita, sterilizator UV, certificat medical, produs in Coreea de Sud:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ai intrebari suplimentare? Esti la un click distanta de ranspunsurile tale: Contact

Esti interesat de imbunatatirea calitatii apei pe care o consumi? Ar trebui sa fii, pentru ca…

Functionezi cu apa, celulele tale functioneaza cu apa asa cum autoturismul functioneaza cu combustibil si ulei de calitate. Pentru mine, cel care scriu aceste randuri, este de neinteles cum sa ai mai multa grija de masina ta decat de corpul tau. Apa penetreaza fiecare celula a corpului tau, esti 70% apa, deci ce poate fi mai important ca apa?

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun? Hai sa vedem.
Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *