De ce am instala un nanofiltru Nanoazura ca prefiltru pentru un aparat de alcalinizat apa?

De ce am instala un nanofiltru Nanoazura ca prefiltru pentru un aparat de alcalinizat apa

Nanoazura este un nanofiltru si poate fi utilizat atat ca prefiltru pentru aparatele de alcalinizat apa cat si ca purificator, fara sa functioneze impreuna cu un aparat de alcalinizat.

Intrebarea care apare in acest caz: De ce ar trebui sa utilizez inca un filtru suplimentar ca nanofiltrul Nanoazura, din moment ce aparatele de alcalinizat apa au deja incluse filtre destul de performante?

Pentru urmatoarele motive trei motive:

  • Nanofiltrarea este singura tehnologie la momentul actual, care poate reduce duritatea apei in proportie de aproximativ 70%. De ce este important acest lucru? Pentru ca exista numeroase orase si localitati care au apa dura in reteaua publica, iar aceasta apa dura afecteaza aparatul de alcalinizat apa/ionizatorul. Orice alt dispozitiv am folosi, precum dedurizator clasic sau filtru cu rasina de dedurizare, am obtine o apa fara duritate, adica fara calciu si magneziu, in schimb, prin modul de functionare, aceste tehnologii de dedurizare ar adauga sodiu in apa. Ceea ce inseamna o calitate slaba a apei, cu care aparatul de alcalinizat nu poate opera corect si nu mai poate oferi o apa alcalina de calitate.
  • Doresti sa scazi TDS-ul/conductivitatea apei. Sunt cazuri (exact ca in galeria foto de mai jos) in care TDS-ul apei este foarte mare. Spre exemplu, in cazul nostru TDS-ul depasea usor 500 PPM, in comuna Berceni, Jud. Prahova. Calitatea apei este slaba cu acest TDS. Practic, apa este foarte incarcata, atat dura cati si incarcata cu alte elemente fizici-chimice. Prin utilizarea nanofiltrului Nanoazura TDS-ul a scazut cu 70% Ceea ce inseamna ca in urma filtrarii, apa va intra in ionizator cu un TDS de 150 PPM.
  • TDS-ul apei tale nu este mare dar sa spunem medicul ti-a recomandat o apa slab mineralizata pentru ca ai o predispozitie catre formarea calculilor biliari. Apa nu este dura precum cea din Bucuresti dar totusi vrei sa scazi atat duritatea apei cat si TDS-ul apei. In acest caz nanofiltrul Nanoazura este ideal. Am testat nanofiltrul cu apa din Bucuresti si funtioneaza perfect. La fel, am testat si nanofiltrul impreuna cu aparatul de alcalinizat apa. Raman putine dar suficiente minerale in apa incat aparatul de alcalinizat sa functioneze perfect si la capacitate maxima.

Deci, fie ca doresti sa obti o apa partial dedurizata, sa scazi TDS-ul apei sau sa protejezi aparatul de alcalinizat impotriva depunerilor de calcar, tehnologia de nanofiltrare este ideala.

Unde se instaleaza nanofiltrul?

Se instaleaza sub chiuveta asa cum poti vedea in galeria foto de mai jos si se poate utiliza atat singur, ca purificator de apa cat si impreuna cu un aparat de alcalinizat apa.

In cazul nostru, am legat nanofiltrul nanofiltrul apa cu aparatul de alcalinizat Crewelter 9, ceea ce inseamna ca apa este mai intai filtrata de Nanoazura, dupa care ajunge in ionizatorul Crewelter 9.

In aceasi timp, am instalat si bateria de apa filtrata, prin care Nanoazura ofera apa purificata direct prin bateria speciala, fara ca ionizatorul sa fie folosit. Practic, avem in acelasi timp doua posibilitati: apa filtrata prin bateria speciala (cea argintie) sau apa alcalina ionizata, obtinuta prin aparatul de alcalinizat Crewelter 9. Nu este obligatoriu sa ai instalata si acea baterie, poti utiliza doar ionizatorul de apa Crewelter 9, atat pentru a obtine apa alcalina sau acida cat si pentru a obtine apa purificata, fara a fi insa ionizata. Aparatul Crewleter 9 are aceste posibilitati, prin selectarea tipului de apa dorit.

Pentru instalare trebuie sa ai in vedere spatiul necesar de sub chiuveta si faptul ca Nanoazura are nevoie de curent electric, care se rezolva de obicei un prelungitor, in cazul in care nu ai o priza 220V sub chiuveta.

Nota: se va instala doar modelul recomandat de noi pentru ca contine pompa de presiune puternica care poate produce si impinge apa prin aparatul de alcalinizat apa.

Ce cantitate disponibila voi avea in cazul in care voi opta pentru in nanofiltru Nanoazura instalat in fata aparatului meu de alcalinizare a apei?

Nanofiltru Nanoazura este livrat impreuna cu un vas de acumulare a apei cu capacitate de 12 litri. Dar pentru ca acest vas are si presiune de aer in el, apa utila va fi de aproximativ 7 litri, in cazul in care il instalezi impreuna cu un aparat de alcalinizare si aproximativ 9 litri in cazul in care il utilizezi fara un aparat de alcalinizare a apei.

Mai jos gasesti o galerie foto cu instalarea unui nanofiltru Nanoazura impreuna cu un aparat de alcalinizare cu 9 placi Crewleter 9 (click pe imagini pentru zoom in):

Sistemul de filtrare Nanoazura  – pentru comanda, click pe imaginea de mai jos:

PURIFICATOR APA NANOAZURA NF15-P CU NANOFILTRARE

Aparatul de alcalinizat apa , cu 9 placi din titan si platita, sterilizator UV, certificat medical, produs in Coreea de Sud:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ai intrebari suplimentare? Esti la un click distanta de ranspunsurile tale: Contact

Esti interesat de imbunatatirea calitatii apei pe care o consumi? Ar trebui sa fii, pentru ca…

Functionezi cu apa, celulele tale functioneaza cu apa asa cum autoturismul functioneaza cu combustibil si ulei de calitate. Pentru mine, cel care scriu aceste randuri, este de neinteles sa ai mai multa grija de masina ta decat de corpul tau. Apa penetreaza fiecare celula a corpului tau, esti 70% apa, deci ce poate fi mai important ca apa?

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun? Hai sa vedem.
Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *