Purificatoarele cu osmoza inversa sunt in general cele mai performante sisteme de filtrare, reusind sa elimine din apa foarte mult contaminanti si in procente foarte ridicate.
Sistemele de osmoza inversa sunt recunoscute ca fiind foarte performante in scaderea TDS-ului sub o valoare de 20 PPM, iar in unele cazuri (precum apa din reteaua publica Bucuresti), sub 10 PPM. Aceasta apa este de o puritate foarte mare dar in acelasi timp, demineralizata. De aceea, este indicat ca sistemele de filtrare cu osmoza inversa sa fie dotate cu un filtru performant de remineralizare (nu toate filtrele de remineralizare au aceeasi performanta). Cu un filtru de remineralizare bun, apa va avea un TDS, in general, intre: 20 ppm – 40 ppm (parti per milion). TDS-ul obtinut in urma remineralizarii cu un filtru, poate varia in functie de: debitul apei, TDS-ul apei de alimentare, momentul de prelevare a probei de apa in raport cu durata de viata a filtrului de remineralizare. O alta functie a unui filtru de remineralizare este sa ridice pH-ul apei la un nivel neutru sau alcalin, deoarece apa dupa osmoza inversa tinde sa aiba un pH acid.
Mai jos puteti vedea purificatoare cu osmoza inversa, model OSMOAZURA 15 TRATAMENTE, instalate la locatiile unor corpuri diplomatice, in Bucuresti.
In cazul in care ai achizitionat si instalat un purificator cu osmoza inversa de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.
Mai jos poti vedea prezentarea produsului instalat:
https://azura.ro/produs/purificator-apa-osmoazura-15-tratamente-ro75prem6-cu-osmoza-inversa-ph-8/