Ai o clinica pentru hidrocolonterapie? Cu ce calitate a apei aplici aceasta procedura?
Apa din reteaua publica, chiar daca este declarata potabila, are nenumarate neajunsuri. Rugina si malul din retelele vechi de apa sunt suficiente motive pentru a lua masuri. Clorul introdus pentru dezinfectia apei creeaza un subprodus numit trihalometan, care ar trebui eliminat din apa. Daca te ocupi de hidrocolonterapie, cu siguranta esti un terapeut sau chiar medic. Asta inseamna ca starea de sanatate a pacientului este lucrul cel mai important atunci cand acesta calca in cabinetul tau, pentru terapie.
Clorul, trihalometanul, rugina, malul, criptosporidium (protozor rezistent la dezinfectia cu clor), posibil metal greu ce ar putea migra din retele vechi de apa (stim cu totii in ce stare se afla infrastructura conductelor de apa din Romania), toate acestea ar trebui eliminate din apa inainte ca apa sa intre in colonul omului, pentru hidrocolonterapie.
Si asta nu este tot…
Multumita unui studiu efectuat de ORB Media, 83% din apa de la chiuveta contine microplastic, Studiul a fost efectuat pe 159 de locatii diferite (deci surse diferite de apa), din 14 tari, de pe 5 continente. Diferenta dintre apa imbuteliata si apa de la chiuveta, este ca ultima poate fi filtrata si in acest fel eliminate microparticulele de plastic.
Iar pentru cei care credeti ca apa imbuteliata este solutia pentru a scapa de microplastic…
Studiul efectuat tot de ORB Media spune ca microplasticul se gaseste in apa imbuteliata intr-un procent chiar mai mare. Studiul a fost efectuat cu probe din 250 de sticle de apa (la PET) ce provin de la 11 branduri de renume. Doar un search pe google: „Orb Media bottled water study” si te vei convinge. Publicatiile The Guardian si CBA si BBC afirma acelasi lucru, cum ca 93% din apa testata contine micro particule de plastic. Articol complet pe website-ul nostru in limba romana: „Tu bei apa cu microplastic?”
Interesant este ca Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara sugereaza ca microplasticul ar putea fi eliminat din organism dar Organizatia Unita pentru Hrana si Agricultura atentioneaza ca exista posibilitatea ca acest microplastic sa fie atat de mic incat sa existe posibilitatea de a ajunge in sange si in organe.
Deci, cum poti face o terapie precum cea de hidrocolon, cand apa nu corespunde din punct de vedere calitativ?
Mai jos puteti vedea sistemul nostru de filtrare instalat la o clinica de hidrocolonterapie, in Bucuresti, pentru apa sa nu mai aiba problemele semnalate mai sus. Apa buna pentru hidrocolonterapie.
Mai jos inima acestui sistem de filtrare si anume: ZADA PRO
Pasul urmator. Pacientul a beneficiat de colonhidroterapie si i se recomanda un regim alimentar echilibrat si cat mai slab in grasimi.
Dar calitatea apei pe care o consuma? Tot apa imbuteliata? Asa cum studiul Orb Media demonstreaza, apa imbuteliata nu este solutia cea mai sanatoasa, din cauza microplasticului. Daca esti terapeut sau medic in practicarea hidroterapiei te invitam sa ne contactezi pentru a-ti recomanda cateva dintre cele mai bune sisteme de filtrare ale noastre, incepand cu apa terapeutica, hidrogenata, alcalina, antioxidanda, pana la sisteme mai simple si la bugete suportabile de catre oricine, dar foarte performante in caitatea filtrarii, in asa fel incat sa poata fi inlocuita complet apa imbuteliata.
Mai jos puteti gasi cateva din cele mai performante sisteme ale noastre.
Pentru o calitate apei exceptionala, foarte bine filtrata si imbogatita cu hidrogen molecular (apa alcalina antioxidanta), trei sisteme:
IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA
IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA
FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – APA ALCALINA HIDROGENATA
Mai jos sisteme de filtrare care pot inlocui oricand apa imbuteliata. Apa rezultata in urma filtrarii este de o calitate foarte buna, fara microplastic:
Avand totusi in vedere ca esti 70% apa, ce altceva mai bun poti face decat sa consumi o apa buna? Ai nevoie de sfatul nostru? Ne poti trimite un mesaj sau ne poti suna aici: Contact.