Testarea pH-ului apei de la ionizatorul de apa

Toate ionizatoarele noastre sunt livrate cu test pentru pH-ul apei. In acel fel, poti vedea performanta ionizatorului achizitionat.

  1. Deschideti apa la ionizator si apasati butonul cu nivelul de pH pe care vreti sa il testati;
  2. Umpleti sticluta de apa dar nu mai mult de jumatate;
  3. Adaugati picaturi de la testul de pH in apa din sticluta, dar nu mai mult de 2 – 3 picaturi;
  4. Comparati culoarea apei cu paleta de culori primita in kitul de pH.

Orice boala dezvoltata intr-un mediu acid nu se va dezvolta intr-un mediu alcalin.

Poti verifica pH-ul corpului tau cu testul de pH primit, exact asa cum testezi apa. Cea mai reala valoare a urinii dvs. este cea prelevata dimineata; totusi, pH corpului se poate schimba de mai multe ori intr-o singura zi din mai multe motive. Pentru o valoare cat mai reala a pH-ului  dvs. trebuie sa testati dimineata, in mai multe zile la rand, saptamani si chiar luni, urmand a se face o medie a acestor valori. Depinzand de cat de alcalina este dieta dvs.  trebuie sa beti mai multa sau mai putina apa alcalina, iar in timp, acest lucru se va observa prin sc himbarea pH-ului corpului dvs. In functie de nivelul aciditatii corpului dvs. , este posibila degradarea sanatatii, degradarea peretilor celulelor, a venelor si arterelor si posibil a intregului organism. Pielea persoanelor cu aciditate in corp este deosebit de incretita, cu aspect nesanatos si inchisa la culoare  in comparatie cu o persoana al carui corp este alcalin. pH-ul ideal al corpului este de 6,8 – 7, totusi, ati putea afla ca aceasta valoare este dezbatuta de biologi.

Consumand apa alcalina, se reduce nivelul de aciditate al organismului dvs.  si se va echilibra pH-ul corpului, care nu se poate masura in sange dar se poate masura in saliva sau urina. Totusi, pentru a creste pH-ul corpului, este necesar timp. Aciditatea nu s-a acumulat in corpul dvs peste noapte si nici nu va fi eliminata peste noapte.  Aciditatea a fost acumulata in ani de zile si la fel functioneaza si eliminarea acesteia, in luni sau chiar ani. Eliminarea aciditatii din organism depinde de dieta adoptata si de stilul de viata, pe langa apa alcalina ionizata consumata.

Ionizatoarele din oferta noastra sunt echipamente premium si mai ales fiabile, cu performante excelente in ionizarea si alcalinizarea apei:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *