Apa alcalina hidogenata molecular – Osmoazura Ultra Smart RO100 in Pantelimon – Ilfov

Purificator performant cu microcomputer, tehnologie de filtrare prin osmoza inversa ce produce apa alcalina hidrogenata molecular.

Tehnologie ultra moderna de purificare a apei prin osmoza inversa dar in acelasi timp oferind o apa alcalina hidrogenata molecular. Apa obtinuta nu numai ca este de o puritate inalta, dar ofera si un ORP negativ, adica apa antioxidanta. Acest lucru se putea obtine pana acum doar cu ionizatoare foarte performante la un buget intre 1000 – 3000 euro, dar fara ca apa sa aiba o asemena puritate. Iata ca se poate, Osmoazura Ultra Smart RO100, are aceasta performanta. Calitatea exceptionala a filtrelor cat si modul in care a fost proiectat are ca rezultat o apa  alcalina si antioxidanta, in conditii de inalta purificare.

Mai jos galerie foto cu purificatorul Osmoazura Ultra Smart RO100, Pantelimon, Ilfov. Mentionam ca acea lumina albastra functioneaza doar cat sistemul produce apa si incarca rezervorul tampon, dupa care lumina se stinge. Click pe imagini pentru zoom in.

De ce este unic purificatorul Osmoazura Ultra Smart RO100:

  • purificator cu microcomputer cu multiple functii si informatii pe display;
  • prezenta nanotehnologiei in doua filtre din 6;
  • prezenta nanozicului certificat SGS, care distruge bacterii in proportie de peste 99%, restul fiind eliminat de membrana de osmoza inversa;
  • prezenta filtrului Biocera certificat NSF si FDA, care ofera apa alcalina si hidrogenata molecular – adica apa antioxidanta;
  • servisare usoara – 15 – 20 min pentru schimbarea cartuselor filtrante.

Dar cel mai important lucru din tot ce am prezentat, este accesul 24 din 24 h la o apa antioxindata si la un buget ce intrece orice alt echipament de tipul ionizatoarelor de apa.

Daca inca esti nelamurit, iti aducem in atentie faptul ca esti 70% apa. Stilul de viata, hrana, odihna, toate conteaza in procesul ireversibil de imbatranire. Tot ce putem face este sa franam acest proces, iar apa joaca cel mai important rol poate, deoarece suntem 70% apa, asa cum spuneam mai sus. Deci, ce oare conteaza mai mult ca apa sa fie de calitate, iar daca se poate si antioxidanta. Antioxidantii sunt cei care ne tin sanatosi, care elimina radicalii liberi din corpul nostru, al meu si al tau. Cu cat mai multi cu atat mai energici si mai tineri.

Daca argumentele de mai sus nu sunt de ajuns (nu vad de ce nu ar fi, totul este cat se poate de real si de logic), iti aduc in atentie urmatorul fapt. Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Deci ce sanse ai sa bei o apa de calitate, cumparand apa la PET?

Esti 70% apa. Apa este combustibilul tau. Tu ce alegi?

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 – APA ALCALINA HIDROGENATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *