Intrebari frecvente despre apa alcalina si ionizatorul de apa

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 - 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA - 2 FILTRE - CU MONTARE PE CHIUVETA (7)

Ce este substanta alba ce este colectata in apa?

Minerale alcaline ce sunt formate din calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, mangan. Aceste minerale se aduc dupa ce apa este fiarta. De asemenea se aduna pe fundul si lateralul canilor si paharelor ce sunt folosite pentru a bea apa. Aceste minerale nu fac rau organismului tau. Poti utiliza otet alb pentru indepartarea acestor depuneri.

Ce sursa de apa ar trebui sa utilizez la ionizatorul meu?

Apa de la chiuveta, sursa fiind apa de la reteaua publica sau apa potabila de la put dar verificata. Apa trebuie sa contina minerale precum calciu, magneziu, potasiu etc. NU UTILIZATI apa purificata cu osmoza inversa, apa dedurizata sau apa distilata! Daca aceasta este situatia dvs. va rugam sa ne contactati. Echipa noastra poate rezolva problema cu filtre potrivite, care sa adauge minerale in apa.

Este necesar sa scot din priza ionizatorul in timp ce sunt plecat de acasa o saptamana sau mai mult?

Da! Scoate din priza ionizatorul si scoate filtrul din ionizator. Pune filtrul intr-o punga si introdu-l in frigider. Cand vrei sa reutilizezi ionizatorul, pune filtrul inapoi si porneste ionizatorul cu apa acida pentru 1 minut.

De ce apa nu este clara?

Neclaritatea apei vine din ionizarea ei. Cu cat este mai mare pH-ul, cu atat este mai neclara (cu mai multe bule de hidrogen in apa).

De ce nu pot sa iau medicamente cu apa alcalina?

In cazul anumitor medicamente, apa alcalina poate forta metabolizarea acestora. Pentru a fi sigur ca nu este influentat in niciun fel tratamentul dvs, luati medicamentele cu apa neutra, pH 7.

Poate un nou nascut sa bea apa alcalina?

Folositi apa neutra cu pH 7 pentru nou nascuti cu varsta pana la 3 luni pentru prepararea laptelui. Dupa aceasta varsta, puteti sa-i dati bebelusului apa slab ionizata, cu pH putin peste 7. Cand copilul creste, tineti cont de faptul ca hrana procesata, sucurile ambalate (nu cele proaspete) contin aciditate. Treptat, incepeti sa-i dati apa alcalina ionizata cu pH mai ridicat.

La ce este buna apa acida

Apa acida este folosita pentru a ucide germeni, pentru a steriliza si curata. Un pH intre 4 – 5 omoara bacteriile. Apa acida este buna de asemenea pentru cresterea plantelor, pentru spalarea pielii, pentru ca pielea este usor acida. Niciodata nu beti apa acida. Este doar pentru uz extern!

Ce cantitate de apa alcalina ar trebui sa consum in fiecare zi?

Recomandam ca macar 0.94 l de apa alcalina ionizata pentru fiecare 13.6 kg greutate corporala. Consumati gradual pana cand ajungeti la aceasta cantitate si veti vedea diferenta.

Ionizatoarele din oferta noastra sunt echipamente premium si mai ales fiabile, cu performante excelente in ionizarea si alcalinizarea apei.

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 7 placi din titan cu platina, 1 filtru incorporat:

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE SUB CHIUVETA

Orice intrebare a ta, are un raspuns de la noi, aici: Contact

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *