Reparatii ionizatoare pentru producerea apei alcaline & acide

Oferim servicii de reparatii pentru ionizatoarele de apa achizitionate de la noi cat si mentenanta acestora: curatare interioara, schimbarea cartuselor filtrante.

Problema ionizatoarelor de apa si a oricaror alte echipamente importate din Asia este ca nu au asigurat service-ul, nici in garantie si nici post garantie. Iar firmele din Romania in general nu ofera sau nu au persoanal specializat pentru astfel de operatiuni. Achizitionand de la noi un ionizator de apa, aveti garantia ca veti avea in Romania service-ul asigurat. Mai jos gasiti o galerie foto ce demonstreaza acest lucru.

Subliniem ca acest tip de serviciu este oferit doar clientilor ce au achizitionat de la noi ionizatorul de apa.

3 thoughts on “Reparatii ionizatoare pentru producerea apei alcaline & acide

 1. Oancea Fabian says:

  Buna Ziua,

  Am si eu un Pure 503, exect ca cel prezentat aici de vrio 3-4 ani. Am un consum de cca 5.000 l iar de curand nu mai functioneaza. Adica nu mai merge ORP-ul, Debimetrul, etc si nici ionizatorul nu-si mai face treaba ( PH – ul la teste este acelasi la apa care iese si intra). Ma puteti ajuta cu un Service ?

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Oferim service doar pentru echipamentele achizitionate de la noi. Am cautat numele dvs. si adresa de email in baza noastra de date dar nu v-am gasit. Deci, intelegem ca nu ati cumparat aparatul de la noi.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *