Tehnologia Bacinix bazata pe ioni de argint, te protejeaza de dezvoltarea bacteriilor!

Bacinix

Tehnologia Bacinix te protejeaza de dezvoltarea bacteriilor!

Dezlegarea enzimelor

1. Legaturile de ioni de argint rup procesul metabolic al enzimelor.

2. Ruperea membranelor celulare
Ionii de argint penetreaza peretele celulei bacteriilor inhiband dezvoltarea acestora.

3. Distrugere AND

Ionii de argint se “leaga” de AND-ul bacteriilor. Acest lucru afecteaza dezvoltarea bacteriilor

4. Denaturare *“Ribosome”

Legarea de ionilor de argint de “Ribosome” previne proteinele sintetice, rezultatul fiind degradarea membranei plasmatice.

Conform WHO (World Health Organization), contaminarea biologica a apei este principalul motiv pentru moartea oamenilor. Consumarea unei ape improprii este cauza pentru boli de diaree ce duce la moarte, a 2,2 milioane de oameni in fiecare an. Cei mai multi sunt copii sunb 5 ani. Cel mai frecvent aceasta problema se intalneste in tarile din lumea a treia, unde exista suprapolulatie.

Progrese recente in stiinta au permis dezvoltarea multor substante si metode care lupta impotriva patogenilor si stopeaza aceste statistici infioratoare. Din pacate nu putem sa utilizam aceste metode ori de cate ori este necesar. Mai mult de atat, acesti patogeni dezvolta resistenta la **biocide. Aceasta situatie necesita dezvoltarea de noi tehnologii cu agenti antimicrobiologici. Solutia a venit dintr-o zona neasteptata – nanotehnologia, care s-a dezvoltat rapid in ultimul an.

Nanotehnologia este o ramura a stiintei care se ocupa cu studierea si dezvoltarea structurilor de marime nanometrica (cea mai mare dimensiune fiind de marimea unui singur atom). Aceste particule nu pot fi vazute cu ochiul liber. Pot fi observate doar cu microscoape sofisticate. Termenul de „nano” vine de la marimea acestor particule. Un nanometru insemana un bilion (10-9) de metru. De exemplu marirea parului uman este de 17 – 180 micrometrii ceea ce inseamna 17000 – 180000 nanometrii.

Combinatia intre aceasta ramura a stiintei impreuna cu cunostinte despre microbiologie a condus la dezvoltarea unei noi substante – particule de nano argint.

Proprietatile antibacteriene ale argintului sunt cunoscute inca din antichitate. Chiar si Hipocrate, parintele medicinei moderne a facut referire la aceste proprietati. Argintul ca si agent antibacterian a fost utilizat incepand cu mijlocul secolului XX, cand penicilina a fost descoperita. Pentru urmatoarele cateva decade, argintul a fost uitat ca si agent antibacterian. S-a schimbat acest lucru cand s-a observat ca antibioticele nu mai au efectul asteptat asupra patogenilor.

In prezent, multe multe produse contin nanoparticule de argint. Nano-argintul are multe avantaje. In contrast cu antibioticele comune, patogenii nu pot dezvolta rezistenta impotriva lui. Este biocomaptibil bine tolerat de organism) si nu cauzeaza raspuns imun.

BACinix, tehnologia antimicrobiana previne dezvoltarea microorganismelor, atat a „gram-pozitiv” cat si a ” gram-negativ”. (E. coli, Legionella).

Proprietatile bacteriostatice ale filtrelor cu BACinix nanosilver este confirmata de teste independente de laborator. Probele au fost testate impotriva E. Coli si S. aereus in conformitate cu standardele japoneze:

JIS Z 2801:2000 produs Antimicrobian – Test pentru activitate si eficienata antimicrobiana.

Un agent activ este adaugat in timpul procesului de fabricatie. Acest lucru creste proprietea de igiena, reduce mirosul si inhiba dezvoltarea patogenilor.

Utilizarea nano-argintului atat in cartusele filtrante cat si in carcasele filtrelor, ofera protectie sporita impotriva dezvoltarii bacetriilor si reduce riscul de imbolnavire.

Un agent activ este utilizat in produsele noastre pentru a asigura un risc foarte mic de rezistenta a bacteriilor, fara probleme cu migrarea in apa. Este de-asemenea in condordanta cu standardele EPA – FIFRA (USA_ si cu noul standard European BPD).

*Ribosome 
**Biocide

Filtrele noastre ce contin Bacinix sunt:

FILTRU APA CERAMIC CERAZURA 6MF-TC – AZURA FILTERS

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA 15 TRATAMENTE RO75PREM6, pH 8

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA 15 TRATAMENTE RO75REM6, pH 8

PURIFICATOR APA NANOAZURA NF15-P CU NANOFILTRARE

PURIFICATOR APA NANOAZURA NF15 CU NANOFILTRARE

FILTRU APA ULTRAZURA LINE 8UF – AZURA FILTERS

FILTRU APA CERAMIC CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *