Cum a inceput povestea apei alcaline ionizate

Multe istorii despre beneficiile apei alcaline ionizate, incep in Japonia secolului XX. Exista unele dovezi, insa intelegerea si utilizarea apei alcaline ionizate a inceput mai devreme.

Se spune ca profesorii de religie din India, recomandau stocarea si consumarea apei din vase de cupru. S-a declarat ca in acest mod se produce apa ionica in timp ce bacteriile sunt ucise. Aceasta invatatura este veche de mii de ani. Poti cumpara inca cupe de cupru din Asia. Cu toate acestea, in cazul in care cuprul este amestecat cu alte metale, cum se intampla de obicei cu cele pe care le puteti cumpara on-line, beneficiile vor fi mult reduse sau chiar inexistente.

Hipocrate, numit parintele medicinei, a observat ca oamenii se recuperau mai repede dupa boli, daca se scaldau in anumite locatii. El a dezvoltat o teorie, conform careia continutul mineral al apei poate contribui la acest efect de vindecare. Teoria sa s-a transformat in metoda de tratament numita balneologie, sau tratamentul bolilor cu ajutorul bailor. Desi au existat mai multe tipuri diferite de apa utilizate pentru aceste bai, baile cu apa alcalina au fost asociate cu purificarea ficatului, corectarea colesterolului si stimularea pancreasului si a intestinelor. Diabetul, pietrele urinare, alergiile, guta, inflamatiile respiratorii si problemele digestive, au fost declarate a fi imbunatatite prin acesta apa.

Oamenii de stiinta studiaza apa alcalina pe poporul Hunza

In anii 1930, un om de stiinta roman a inceput sa studieze dietele si rezervele de apa ale poporului Hunza, o populatie extrem de longeviva, care traieste in Muntii Himalaya, in Pakistan. Acesti oameni traiesc in mod obisnuit peste 120 ani, si dau nastere copiilor, intr-un ritm mult mai accelerat decat populatiile vecine. Dr. Henri Coanda a investigat apa alcalina care curgea din ghetarii mari din munti. El a teoretizat ca ar putea fi posibil sa modifice alte surse de apa pentru a stimula efectul din mediul Hunza pe aceste noi surse. Oricum, el nu a dezvoltat metoda de a obtine aceasta schimbare in apa.

In urmatorii treizeci de ani, japonezii au studiat procesul de separare a apei in componente alcaline si acide prin electroliza . Experimentele timpurii cu acesta apa, s-au efectuat pe plante si animale si in cele din urma pe oameni.

In anul 1958, a fost posibil sa se achizitioneze o masina de alcalinizare a apei, dar primele unitati erau mari si nu isi puteau permite decat spitalele. Acest fapt a lucrat in avantajul nostru, deoarece medicii japonezi au putut sa testeze aceasta apa in tratamentul multor afectiuni medicale. Astazi beneficiem de aceasta cercetare.

In 1966, Ministerul Sanatatii si Reabilitarii al Guvernului japonez, a recunoscut beneficiile masinii ce produce apa alcalina ionizata in imbunatatirea sanatatii. Aceste masini sunt inca folosite ca parte a programelor de tratament medical in Japonia.

Coreea a inceput testarea acestor masini in anii 1970. Guvernul coreean s-a alaturat japonezilor in recunoasterea aceastei ape, ca fiind utila in tratarea bolilor. Aparate destinate pentru gospodariile individuale au inceput sa fie fabricate in Coreea. In anii 1990, mai multi oameni din intreaga lume au inceput sa recunoasca beneficiile apei ionizate alcaline si piata pentru aceste aparate a crescut.

Mai jos gasiti cele mai performante ionizatoare de pe piata, cu montare atat sub chiuveta cat si pe chiuveta.

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE SUB CHIUVETA

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *