Filtru sedimente automat, declorinator automat, dedurizator automat, sterilizator UV, filtru cu discuri Arkal, Scalewatcher 3 STAR

Asa ar trebui sa arate o filtrare si tratare a a apei premium, pentru apa de retea publica. Totul in Bucuresti…pentru o casa particulara.

Atunci cand vrei ca totul sa fie cat mai automatizat, cu interventii minime de service, apelezi la sisteme de filtrare automate cu spalare inversa a mediului de filtrare. Totul este programat prin valva electronica americana.

In acest caz vorbim de filtrare a sedimentului cu un grad de 5 microni (rugina, mal, nisip), filtrare a clorului din apa si a multor alte substante chimice, dedurizarea apei, sterilizarea apei cu lumina UV, tratare a apei de irigatii impotriva depunerilor de calcar cu Scalewatcher 3 STAR.

Filtrul Arkal cu purjare este singurul echipament care trebuie purjat la cateva luni. Sterilizatorul UV contine o lampa care trebuie schimbata o data la un an. In rest, filtrele automate nu au nevoie de interventie mai repede de trei ani. Singura interventie necesara in cazul filtrelor automate este schimbarea mediului de filtrare la trei ani pentru un model, respectiv cinci ani pentru celalalt model. Rasina pentru dedurizare trebuie schimbata undeva intre 8 – 12 ani.

Mentionam ca instalarea a fost efectuata de catre client. Noi doar am setat valvele inainte de livrare.

De ce ai instala astfel de echipamente?

Protectia investitiei (centrala termica performanta, boiler, masini de spalat performante, baterii scumpe) implica tratarea apei. Daca vrei ca instalatorul sa nu-ti bata la usa prea des, este necesar sa rezolvi problema apei. Asa cum un autoturism functioneaza cu combustibil si ulei de calitate, tot asa sistemul de incalzire si electrocasnicele au nevoie de apa de calitate.

In plus, vei simti diferenta imediat (dupa cateva dusuri). In momentul in care vei observa ca pielea este mai elastica, mai fina iar matreata dispare sau apare mult mai greu. Pielea noastra are sensibilitate la clor si la calcar. Daca aceste doua aspecte sunt rezolvate, atunci pielea are capacitate de regenerare. Dar daca agresezi mereu pielea cu apa ce contine clor, atunci pielea are probleme cu regenerarea.

Lampa cu ulravioletele pentru distrugerea bacteriilor, a virusurilor si a protozoarelor precum criptosportidium si giardia? Este oare un moft? Avem multi clienti care ne spun ca nu au cum sa controleze consumul de apa al copilului la baia/igiena zilnica. Un sterilizator cu UV iti ofera liniste in acest sens.

Scalewatcher 3 STAR pentru apa de irigatii? De ce sa schimbi aspersoarele pline de calcar cand poti sa ai aceasta liniste pentru totdeauna? Prin utilizarea un aparat Scalewactcher 4 STAR, ai rezolvat definitiv problema de obturare cu calcar. Pur si simplu, nu se mai depune!

Mai jos poti vedea galerie foto cu aceste echipamente, instalate in Bucuresti. Pentru o vizualizare mai buna, click pe imagini pentru zoom in:

Ai sansa sa-ti schimbi calitatea apei. Suntem aici sa te ajutam si sa te consiliem. Apa este probabil cel mai important lucru pentru ca esti 70% apa. Iar daca nu ai auzit pana acum de prezenta microplasticului atat in apa imbuteliata (93%) cat si in apa de la reteaua publica (83%), ai acum posibilitatea sa te informezi prin acest studiu: Orb Media.

Pentru binele tau, iti sugeram sa actionezi in schimbarea calitatii vietii, prin schimbarea calitatii apei. Contacteaza-ne acum si incepe schimbarea! Click pe Contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *