Dedurizator fara sare TAC, filtru mangan si filtre mecanice, plus UV in Com. Berceni, Ilfov

Dedurizator fara sare si tratare apa de foraj in Comuna Berceni – Ilfov

Tratatarea apei are ca scop principal impiedicarea depunerilor de calcar dar in acelasi timp au fost identificate probleme cu manganul si cu bacteriile. Drept urmare, am instalat si echipamente pentru aceste probleme.

  • Am instalat filtrare mecanica grosiera 55 microni cu robinet purjare – fara consumabile – Arkal Super 1″;
  • Am instalat filtrare cu Spartan Blue la 20 microni cu SPARTAN BLUE 20″;
  • Am instalat filtru automat pentru mangan;
  • Am instalat filtrare cu Spartan Blue la 5 microni cu SPARTAN BLUE 20″;
  • Am instalat filtrare cu Spartan Blue la 1 microni cu SPARTAN BLUE 10″;
  • Am instalat dedurizator fara sare (tratare anticalcar) cu TAC Next Scale Stop NSS-110B, ceea ce inseamna protectie la centrala termica/boiler/masina de spalat, baterii de apa si robineti;
  • Am instalat sterilizator cu ultraviolete, ceea ce rezolva problemele cu bacteriile.
  • Am instalat dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop, ceea ce inseamna: protectia investitiei (centrala termica performanta, boiler, masini de spalat performante, baterii scumpe) implica tratarea apei. Daca vrei ca instalatorul sa nu-ti bata la usa prea des, este necesar sa rezolvi problema apei. Asa cum un autoturism functioneaza cu combustibil si ulei de calitatea, tot asa sistemul de incalzire si electrocasnicele au nevoie de apa de calitate.

Cu siguranta, vei simti diferenta imediat (dupa cateva dusuri). In momentul in care vei observa ca pielea este mai elastica, mai fina iar matreata dispare sau apare mult mai greu. Pielea noastra are sensibilitate calcar si mangan. Daca aceste doua aspecte sunt rezolvate, atunci pielea are capacitate de regenerare. Dar daca agresezi mereu pielea cu apa ce contine clor, atunci pielea are probleme cu regenerarea.

Mai jos poti vedea galerie foto cu aceste echipamente, instalate in Comuna Berceni, Ilfov. Pentru o vizualizare mai buna, click pe imagini pentru zoom in:

Ai sansa sa-ti schimbi calitatea apei. Suntem aici sa te ajutam si sa te consiliem. Apa este probabil cel mai important lucru pentru ca esti 70% apa. Iar daca nu ai auzit pana acum de prezenta microplasticului atat in apa imbuteliata (93%) cat si in apa de la reteaua publica (83%), ai acum posibilitatea sa te informezi prin acest studiu: Orb Media.

Pentru binele tau, iti sugeram sa actionezi in schimbarea calitatii vietii, prin schimbarea calitatii apei. Contacteaza-ne acum si incepe schimbarea! Click pe Contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *