Apa alcalina imbogatita cu hidrogen molecular – Osmoazura BMB-20 PRO in Calarasi

Purificator performant cu osmoza inversa ce produce apa alcalina cu hidrogen molecular instalat in orasul Calarasi.

Tehnologie moderna de purificare a apei prin osmoza inversa dar in acelasi timp oferind o apa alcalina si hidrogenata molecular. Apa obtinuta nu numai ca este de o puritate inalta, dar ofera si un ORP negativ. Acest lucru se putea obtine pana acum doar cu ionizatoare foarte performante la un buget intre 1000 – 3000 euro, dar fara ca apa sa aiba o asemena puritate. Iata ca se poate, OSMOAZURA BMB PRO-20 TWIST, are aceasta performanta. Calitatea exceptionala a filtrelor cat si modul in care a fost proiectat are ca rezultat o calitate a apei antioxidanta, in conditii de inalta purificare.

Mai jos galerie foto cu purificatorul OSMOAZURA BMB PRO-20 TWIST, in orasul Calasari. Mentionam ca acea lumina albastra functioneaza doar cat sistemul produce apa si incarca rezervorul tampon, dupa care lumina se stinge. Click pe imagini pentru zoom in.

De ce este unic acest sistem:
– prezenta nanotehnologiei in doua filtre din 5;
– prezenta nanozicului certificat SGS, care distruge bacterii in proposrtie de peste 99%, restul fiind eliminat de membrana de osmoza inversa:
– prezenta filtrului Biocera certificat NSF si FDA, care ofera apa alcalina si hidrogenata molecular – adica apa antioxidanta.
– construit pentru a putea schimba toate filtrele in 3 – 5 minute. Este pur si simplu o placere sa faci service la acest sistem.

Dar cel mai important lucru din tot ce am prezentat, este accesul 24 din 24 h la o apa antioxindata si la un buget ce intrece orice alt echipament de tipul ionizatoarelor de apa.

Daca inca esti nelamurit, iti aducem in atentie faptul ca esti 70% apa. Stilul de viata, hrana, odihna, toate conteaza in procesul ireversibil de imbatranire. Tot ce putem face este sa franam acest proces, iar apa joaca cel mai important rol poate, deoarece suntem 70% apa, asa cum spuneam mai sus. Deci, ce oare conteaza mai mult ca apa sa fie de calitate, iar daca se poate si antioxidanta. Antioxidantii sunt cei care ne tin sanatosi, care elimina radicalii liberi din corpul nostru, al meu si al tau. Cu cat mai multi cu atat mai energici si mai tineri.

Daca argumentele de mai sus nu sunt de ajuns (nu vad de ce nu ar fi, totul este cat se poate de real si de logic), iti aduc in atentie urmatorul fapt. Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Deci ce sanse ai sa bei o apa de calitate, cumparand apa la PET?

Esti 70% apa. Apa este combustibilul tau. Tu ce alegi?

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – PH ALCALIN – ORP NEGATIV

2 thoughts on “Apa alcalina imbogatita cu hidrogen molecular – Osmoazura BMB-20 PRO in Calarasi

 1. Victor zlate says:

  As dori sa știu care este consumul de apă la un ionizator care are și producere de hidrogen molecular(cu ph, bun… Orp.. tot ce-i trebuie unei ape… BUNE.
  Am avut un purificator cu osmoza inversa si ajungem la un consum lunar de peste 21-23 mc pentru 2 persoane.
  Ce mă sfătuiți?. Aștept răspuns de la dvs. Am încredere!
  Cu stima, Victor zlate
  Mulțumesc

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Daca ne spuneti care este consumul dvs. zilnic de apa pentru baut, gatit, ceai, cafea, deci consum total de apa, atunci noi va spunem care este consumul total de apa al acestui aparat. Ca idee, consumul total pentru 2 persoane nu ar trebui sa depaseasca intr-o luna 600 litri. Dar asta depinde de necesarul de apa purificata.

   Ce s-a intamplat in cazul purificatorului cu osmoza inversa pe care l-ati detinut, este ca cel mai probabil a avut o defectiune de care nu ati stiut. Consumul de 21-23 mc este unul anormal.

   Prin achizitia unui sistem de purificare de la noi, veti beneficia si de suport tehnic, la nevoie. Va putem invata si cum sa identificati usor consumuri anormale de apa, adica o posibila defectiune.

   Va dorim zi frumoasa! Iar daca mai veti nelamuriri, suntem aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *