Dedurizator fara sare TAC, declorinare si filtrare mecanica in Voluntari, Ilfov

Centrala termica protejata? Boiler fara probleme? Apa fara clor si blanda cu pielea?

Toate acestea sunt posibile prin instalarea unor sisteme de tratare / filtrare a apei.

Calcarul este dusmanul echipamentelor de incalzire, fie ca vorbim de centrala termica si/sau boiler. Un singur milimetru de calcar depus in centrala termica sau in boiler, reduce puterea de incalzire a apei cu 30%. Cu alte cuvinte vei plati mai mult factura de gaz sau de curent electric pentru a avea aceeasi temperatura a apei menajere sau pentru a avea aceeasi caldura in casa.

Tehnologia TAC de la Next Scale Stop produce o reactie catalitica prin care atrage mineralele dizolvate (CaCo3) si le converteste in minerale microscopice inofensive. Aceste minerale nu se vor lipi in boilerul tau, in schimbatorul de caldura, in centrala sau in conducte, ci vor pluti si vor parasi instalatia prin bateriile de apa si prin para de dus. TAC atinge o eficienta impotriva depunerilor de calcar, de 99,6% (exact ca un dedurizator clasic cu sare) iar aceasta evaluare este o testare independenta facuta sub protocolul german DVGW.

Tehnologia TAC este unica, patentata si functioneaza fara probleme pana la o duritate de 78,8 grade germane.

Pe langa tratarea anticalcar TAC, este necesara si aplicarea unei filtrare mecanice deoarece depunerile de rugina, mal, nisip, ajung in centrala termica si in boiler. O apa filtrata corespunzator, este mai buna atat pentru echipamentele de incalzire, cat si pentru imbaiere.

Daca apa este din reteaua publica, cu siguranta este clorinata. Clorul este benefic pentru a primi o apa fara bacterii si virusi dar in niciun caz nu este cea mai buna apa pentru imbaiere. Apa cu clor usuca pielea, produce matreata si de multe ori produce si alte probleme de tipul dermatitelor. Nu putine au fost cazurile in care clientii nostri ne-au spus ca dupa declorinare problemele cu pielea au disparut.

Mai jos poti vedea o instalare in Voluntari Ilfov. Sistemul de filtrare / tratare este compus din filtrare mecanica si declorinare cu Spartan Blue Duo 20″ si TAC NSS-110B (click pe imagini pentru zoom in).

Mai jos echipamentele instalate:

FILTRU PENTRU CASA SPARTAN BLUE DUO 20″ AZURA FILTERS

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Clientul nostru a optat de-asemenea si pentru un sistem purificare cu osmoza inversa. Este un sistem unic care produce apa alcalina antioxidanta. Mai jos poti vedea echipamentul instalat.

Apa alcalina hidrogenata molecular produsa cu Osmoazura BMB-20 PRO in Voluntari – Ilfov

Iti recomandam sa iei in serios calitatea apei. Esti 70% apa! Ne poti contacta pentru consultanta gratuita sau poti naviga pe site-ul nostru pentru mai multe oferte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *