Dedurizator fara sare TAC, declorinare si filtrare mecanica, plus UV in Voluntari, Ilfov

Dedurizator fara sare TAC, declorinare si filtrare mecanica, plus UV in Voluntari, Ilfov

Tratare si filtrare completa pentru apa de retea publica in Voluntari – Ilfov, foarte aproape de gradina zoologica. Filtrele au fost instalate pe conducta principala de alimentare a vilei.

Tratamentul este complet pentru ca:

  • exista filtrare mecanica grosiera 55 microni cu robinet purjare – fara consumabile – Arkal Super 1″;
  • exista filtrare fina la 5 microni cu SPARTAN BLUE TRIO 20″;
  • exista declorinare pentru ca apa sa fie blanda cu pielea (apa cu clor este agresiva si usuca pielea);
  • exista filltrare pentru metale grele, prin actiunea filtrului cu KDF;
  • exista tratare anticalcar cu TAC Next Scale Stop NSS-110B, ceea ce inseamna protectie la centrala termica/boiler/masina de spalat, baterii de apa si robineti;
  • exista dezinfectia apei cu ultraviolete prin actiunea sterilizatorului UV, ceea ce rezolva contaminarea accidentala a apei (posibila prin lucrari la conductele principale de apa) si rezolva problema prezentei protozoarelor precum criptosporidium si giardia (este cunoscut din literatura de specialitate ca aceste protozoare sunt rezistente la dezinfectia cu clor).

Protectia investitiei (centrala termica performanta, boiler, masini de spalat performante, baterii scumpe) implica tratarea apei. Daca vrei ca instalatorul sa nu-ti bata la usa prea des, este necesar sa rezolvi problema apei. Asa cum un autoturism functioneaza cu combustibil si ulei de calitatea, tot asa sistemul de incalzire si electrocasnicele au nevoie de apa de calitate.

In plus, vei simti diferenta imediat (dupa cateva dusuri). In momentul in care vei observa ca pielea este mai elastica, mai fina iar matreata dispare sau apare mult mai greu. Pielea noastra are sensibilitate la clor si la calcar. Daca aceste doua aspecte sunt rezolvate, atunci pielea are capacitate de regenerare. Dar daca agresezi mereu pielea cu apa ce contine clor, atunci pielea are probleme cu regenerarea.

Mai jos poti vedea galerie foto cu aceste echipamente, instalate in Voluntari – Ilfov, aproape de gradina zoologica. Pentru o vizualizare mai buna, click pe imagini pentru zoom in:

Acelasi client a optat si pentru un purificator de apa Nanoazura NF-15P cu baterie ce are trei cai (apa rece, apa calda, apa filtrata) instalat la bucatarie unde am conectat si un expresor de cafea:

Ai oportunitatea sa-ti schimbi calitatea apei. Suntem aici sa te ajutam si sa te consiliem. Apa este probabil cel mai important lucru pentru ca esti 70% apa. Iar daca nu ai auzit pana acum de prezenta microplasticului atata in apa imbuteliata (93%) cat si in apa de la reteaua publica (83%), ai acum posibilitatea sa te informezi prin acest studiu: Orb Media.

Pentru binele tau, iti sugeram sa actionezi in schimbarea calitatii vietii, prin schimbarea calitatii apei. Mai jos vei gasi toate echipamentele instalate in acest proiect:

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL SUPER 1”

https://azura.ro/produs/filtru-pentru-casa-spartan-blue_trio-20-azura-filters/

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

STERILIZATOR APA UV40 RACORD 3/4″

PURIFICATOR APA NANOAZURA NF15-P CU NANOFILTRARE

BATERIE NICHELATA POLISATA CU 3 CAI DESIGN CLASIC – APA FILTRATA – RECE – CALDA

Ai intrebari? Ne poti contacta foarte usor printr-un simplu click pe: Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *