Dedurizatoare instalate in Jud. Ilfov

Dedurizatoare instalate in Jud, Ilfov

Vindem si instalam dedurizaroare AUZURASOFT, volumetric proportionale comandate de valve electronice americane. Tipul de functionare volumetric proportional, ofera cel mai mare avantaj utilizatorului, deoarece intra in regenerare in functie de consumul de apa si nu in functie de timp. Cu alte cuvinte, dedurizatoarele ce functioneaza dupa acest principiu de volum ci nu de timp, sunt mai economice si consuma mai putina sare si mai putina apa pentru regenerari.

Ce este regenerarea? Regenerarea este un proces de spalare a rasinii (a mediului filtrant), prin care rasina se reincarca cu sodiu, pentru un nou ciclu de dedurizare (un nou volum de apa ce poate fi dedurizat). Epuizarea rasinii ( a capacitatii de dedurizare) intervine la un anumit volum de apa consumat, ce este influentat de duritatea apei. La regenerare, dedurizatorul isi spala rasina si o reincarca cu sodiu, dupa care apa cu care a efectuat acest proces, o deverseaza la canalizare. Cu alte cuvinte, un dedurizator trebuie obligatoriu legat si la o scurgere de apa, exact ca o masina de spalat rufe sau vase.

Vindem in toata tara dedurizatoare, nu numai in Bucuresti si Ilfov. Trimitem dedurizatoarele prin curierat rapid, gata setate, iar punerea in functiune se face cu echipa noastra, prin telefon.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu dedurizatoare instalate in judetul Ilfov.

Galerie foto pentru instalarea unui dedurizator AZURASOFT BI-BLOC, a unui filtru de sedimente Filter Max, a unui filtru de sedimente Big Blue, a unui sterilizator cu UV. In plus, am instalat si un stabilizator de tensiune si am efectuat o dezinfectie a conductelor.

Mai jos puteti vedea inca un sistem complet de tratare  a apei pentru co casa din Saftica Ilfov. Filtrare cu SPARTAN BLUE, dedurizare cu AZURASOFT, sterilizare apa cu sistem de ultraviolete. In plus, echipa noastra a efectuat o dezinfectie a conductelor.

Mai jos puteti vedea inca un sistem complet de tratare  a apei pentru co casa din Pipera Tunari, Ilfov. Filtrare cu SPARTAN BLUE, dedurizare cu AZURASOFT, sterilizare apa cu sistem de ultraviolete. Sistemul de tratare contine si o clorinare controlata, din cauza bacteriilor patogene prezente. In plus, echipa noastra a efectuat o dezinfectie a conductelor.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator AZURASOFT de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *