Filtrare / dedurizare / sterilizare UV, clorinare, Samurcasi – Jud. Dambovita

Filtrare / dedurizare / sterilizare UV, clorinare, Samurcasi – Jud. Dambovita

Mai jos puteti vedea sisteme de filtrare (filtre ARKAL, filtre automate si filtre SPARTAN BLUE TRIO), dedurizatoare, sterilizatoare cu UV, clorinator non-electric Sensblue.

Proiect 1, Samurcasi, Dambovita – filtrare mecanica pentru emininarea particulelor in suspensie, filtrare prin carbune activat cu KDF si zeolit pentru filtrarea metalelor grele si a substantelor organice (SPARTAN BLUE TRIO), sterilizare cu UV impotriva bacteriilor, clorinator automat – introduce putin clor in apa pentru ca aceasta sa ramana dezinfectata pe conducte. In plus, s-a efectuat o dezinfectie soc a conductelor.

Nota: In fotografiile de mai jos, dedurizatorul nu este livrat si instalat de catre noi. Clientul il avea deja instalat.

Echipamente livrare si instalate de catre noi in proiectul nr. 1:

https://azura.ro/produs/filtru-pentru-casa-spartan-blue_trio-20-azura-filters/

STERILIZATOR APA UV40 RACORD 3/4″

Proiect nr. 2 tot in Samurcasi, Dambovita: aici tratarea apei este comusa din: filtrare cu Arkal Super 1″ (filtrare prin discuri lavabile la 55 microni), filtrare automata (cu spalare automata) cu statie AZURAFILTERS, dedurizare volumetric-proportionala cu statie AZURASOFT, sterilizare apa cu UV (dezinfectie). In plus, la instalare s-a efectuat si o dezinfectie soc a conductelor de apa.

Echipamente livrare si instalate de catre noi in proiectul nr. 2:

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL SUPER 1”

FILTRU DECLORINATOR AUTOMAT AZURAFILTERS WS1CT

DEDURIZATOR AZURASOFT MONOBLOC WS1CI

STERILIZATOR APA UV40 RACORD 3/4″

 

Ai echipamente instalate de la noi? Te rugam sa ne trimiti cateva poze pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalare. Iti multumim ca esti clientul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *