Dedurizator automat, filtru automat, filtru cu discuri si sterilizator UV in Samurcasi – Dambovita

Proiect realizat pentru o casa particulara in Samurcasi – Dambovita. Dedurizator automat, filtru automat, filtru cu discuri si sterilizator cu UV.

Echipamente instalate:

Filtru Arkal Super 1″ 55 microni cu robinet de purjare. Filtrarea se face printr-un cartus de 55 microni construit din discuri presate. Acest filtru este produs se catre compania Arkal Israel.

Filtru automat cu grad de filtrare 5 microni, valva de comanda SUA. Filtrul acesta isi face curatarea automat, prin spalare inversa.

Dedurizator automat cu valva de comanda SUA – pentru dedurizarea apei. Apa in zona respectiva este dura.

Sterilizator UV pentru dezinfectia apei. Sterilizator UV 40V.

Instalarea a fost facuta de echipa azura, dar in cazul in care vreti sa instalati dvs, nu este nicio problema, va sustinem cu informatii pentru a decurge totul corect. Statia de dedurizare si de filtrare vor fi setate de catre noi, inainte de livrare.

Esti 70% apa. Chiar daca hotarasti sa consumi apa imbuteliata (ceea ce nu recomandam), tot trebuie sa o folosesti la dusul zilnic si la igiena personala. De aceea, calitatea apei este esentiala.

Stiai ca 1,5 mm de depunere in schimbatorul de caldura sau pe rezinstenta de incalzire, crestece 15% costul cu energia (gaz sau curent electric)?

Dar ca consumul de apa imbuteliata nu este cea mai sigura si sanatoasa varianta? Vezi articol: Tu bei apa cu microplastic? Studiul ce ce pune pe ganduri…

Suntem aici pentru tine, pentru o apa buna. Suntem deschisi sa explicam si sa te ajutam. Asteptam intrebarile tale. Hai sa trecem la lucruri concrete. Click pe Contact.

Galerie foto cu echipamentele instalate in Samurcasi, Dambovita. Click pe imagini pentru zoom in:

Mai jos o parte din echipamentele instalate. Nu toate produsele noastre prezente in magazinul online.

Filtru Arkal Super 1″

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL SUPER 1 1/2″

Dedurizator automat monobloc:

DEDURIZATOR AZURASOFT MONOBLOC WS1CI

Sterilizator UV:

STERILIZATOR APA UV40 RACORD 3/4″

Recenziile clientilor nostri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *