Apa alcalina ionizata produsa cu ionizatorul Biontech BTM 505N in Bucuresti

Apa alcalina ionizata obtinuta din apa de la reteaua publica, in Bucuresti. Este atat de important pentru sanatatea noastra sa consumam o apa de calitate, iar aste posibil prin instalarea unui ionizator de apa in bucataria ta.

Calitatea apei in ziua de astazi este o problema reala. Ai putea spune ca rezolvarea se afla in consumul de apa imbuteliata. Daca spui asta, inseamna ca inca nu ai aflat de studiul Orb Media care a testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, iar rezultatul: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET).

Pe cat posibil, evita consumul de apa imbuteliata la PET. Pentru un buget rezonabil iti poti instala un filtru bun de apa, iar daca bugetul iti permite, iti recomandam un ionizator de apa care produce apa alcalina ionizata, adica apa antioxidanta.

Mai jos poti vedea instalat ionizatorul de apa Biontech BTM 505N, produs in Coreea de Sud. Este un echipament de top de contine 9 placi din titan acoperite cu platina si doua filtre incluse, pentru ca apa sa fie foarte bine filtrata, nu numai alcalina si antioxidanta. Daca ai intrebari ne poti contacta si vom raspunde cu placere la orice fel de nelamurire.

Instalat in Drumul Taberei

Instalat in zona Chitila

Instalatal in zona Stefan cel Mare

Daca esti 70% apa, ce oare este mai important decat consumul unui ape curate, fara chimicale iar in cazul ionizatorului Crewelter 9, chiar o apa antioxidanta, care iti curata corpul si-l alcalinizeaza? Hotararea de astazi face diferenta de maine!

IONIZATOR APA BTM-505N BIONTECH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *