Crewelter 9 – apa alcalina cu hidrogen molecular

Lipsa energiei si a chefului de viata, imbatranirea prematura si bolile apar mai usor intr-un mediu acid. Sunt afirmatii ale medicilor si ale specialistilor in nutritie. Astfel de afirmatii pot fi gasite aici: „Ce spun medicii despre apa alcalina ionizata

„Daca lumea a acceptat antioxidantii pentru a incetini procesul de imbatranire, ar trebui sa fie de acord ca apa alcalina ionizata este un agent anti-imbatranire. Rolurile lor sunt strans legate si interconectate, astfel incat un program anti-imbatranire de lunga durata este incomplet fara a aborda atat radicalii liberi cat si deseurile acide organice.”

Dr. Arthur M. Echano

Cunoastem deja ca apa alcalina antioxidanta, imbogatita cu hidrogen molecular, oferta vitalitate si forta organismului. Suntem cu totii de acord ca antioxidantii ajuta corpul nostru, incetineste imbatrinirea si curata organismul de toxine. Dar suplimentele alimentare nu au aceeasi putere de penetrare a celulelor noastre, precum apa. Are si sens, suntem 70% apa…Iar daca putem avea acces la o apa cu hidrogen molecular, adica antioxidanta, nu este oare logic ca este cea mai buna decizie, de a consuma acest tip de apa?

Un corp sanatos si plin de vitalitate este ceea ai nevoie pentru claritate in gandire, pentru decizii dificile, pentru energie suficienta, fie ca esti om de afaceri, persoana cu functie de decizie sau sportiv.

„Va recomandam sa beti 8-10 pahare de apa alcalina, zilnic. Este unul dintre cele mai simple si cele mai puternice lucruri pe care le puteti face pentru a combate o gama larga de boli. Este interesant de observat ca in Japonia, echipele desportivi profesionisti consuma apa alcalina pentru a-si imbunatati performantele.“ DR. RAY KURZWEIL

Secretul acestui tip de apa este prezenta hidrogenul molecular pe de o parte iar alcalinitatea apei pe de alta parte.

Bananele sunt foarte bogate in antioxidanti, totusi, aproximativ 1,5 litri de apa hidrogenata consumati, este similar cu consmul de 765 de banane. Concluzia este simpla: in cat timp poti consuma 700 de banane? In cat timp poti consuma 1,5 l de apa?

Se recomanda ca volumul de apa consumat de o persoana sa fie de aproximativ 2 litri/zi. Ideal, aceasta apa se va consuma intre mese si/sau dimineata, pe stomacul gol.

Mai jos puteti vedea o demonstratie filmata, in care se masoara cantitatea de hidrogen molecular. Rezultatul este urmatorul: 1600 PPB hidrogen molecular in apa (PPB = part per billion) ceea ce este egal cu 1,6  ppm. Aici este oferta comerciala pentru aparatul testat in video:

Poti alege sa ignori aceste informatii asa cum multi dintre noi alegem sa nu facem o schimbare de care stim sigur ca ne va imbunatatii viata (sport, alimentatie sanatoasa, ohihna suficienta, consumul une ape de calitate) sau poti lua o decizie care sa-ti schimbe radical nivelul de energie si de sanatate asa cum oameni ca si tine au ales sa o faca. Mai jos cateva exemple de instalari are aparatului Crewelter 9.

Functionezi cu apa, celulele tale functioneaza cu apa asa cum autoturismul functioneaza cu combustibil si ulei de calitate. Pentru mine, cel care scriu aceste randuri, este de neinteles sa ai mai multa grija de masina ta decat de corpul tau. Apa penetreaza fiecare celula a corpului tau, esti 70% apa, deci ce poate fi mai important ca apa?

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun? Hai sa vedem.
Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

Aparatele Crewelter 9 pentru producerea de apa apa alcalina si apa imbogatita cu hidrogen molecular

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

Ai de luat o decizie, sa consumi in continuare apa ta sau sa investesti sanatatea ta, in energia ta, in capacitatea ta intelectuala. Toate acestea au legatura cu apa pe care o consumi. Sa ne auzim cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *