Ionizatoare apa PurePro JA-703, instalate in Ilfov

Ionizatoarele de apa Purepro JA-703, sunt aparate foarte fiabile, cu 7 placi din titan acoperite cu platina, cu filtrare inclusa, pentru obtinerea de apa alcalina si apa acida cu un ORP negativ/pozitiv.

Din gama ionizatoarelor de apa ce contin 7 placi, JA-703 PurePro, are cel mai bun pret, cu performanta asemanatoare sau chiar mai buna, comparativ cu orice alt ionizator ce contine 7 placi.

Ionizatorul PurePro JA-703, contine sistem de alimentare de timp SMPS, ceea ce inseamna ca la selectarea unui anumit nivel de alcalinitate, pH este stabil si exact. Este adevarat ca nu are frumusetea, eleganta si performanta ionizatoarelor cu 9 placi, precum: Crewelter Jinnys, Biontech BTM-505N, dar este un echipament fiabil si la un pret ce este in avantajul clientului.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu ionizatorul PurePro JA-703 instalat in Chitila, Jud Ilfov. Aceasi client din Chitila, Ilfov, a dorit sa aiba si apa magnetizata, deci optat si pentru instalarea unui filtru magnetic Aqua Soft Natural, ce a fost instalat in caminul prin care trece conducta principala de alimentare a casei. Puteti vedea mai jos si filtrul magnetic Aqua Soft Natural.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator PurePro JA-703 de la noi,  te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos poti accesa informatii tehnice si pret pentru ionizatorul JA-702 PurePro

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *