Ghid de performanta Scalewatcher

Scalewatcher trateaza toata apa ce intra in casa printr-o bobina, modificand caracteristicile calciului in asa fel incat nu se mai formeaza depuneri dure de calcar. Este important sa cunoasteti ca acest calciu este inca existent in apa si acest aspect se va vedea pe echipamente unde apa va stagna precum un ceainic, chiuveta etc. Totusi, chiar si unde apa va stagna si se va evapora, ceea ce ramane in urma, este un strat de calcar moale, ce se va curata cu usurinta.

Efectul Scalewatcher:

1. Previne depunerile de calcar;
2. Indeparteaza treptat depunerile de calcar din instalatia ta;
3. Depunerile dure de calcar din bazine, toaleta, robinete se vor indeparta mai usor prin spalare sau stergere;
4. Face ca apa sa fie mai moale (mai alunecoasa pe piele) iar hainele for fi mai moi dupa spalare;
5. Reduce consumul de sapun/detergent, iar apa spala mai bine.

Cum poti verifica ca Scalewatcher este bun pentru apa ta?

Timpul aproximativ in care poti vedea rezultatele este de 4 – 6 saptamani si cateodata chiar mai repede, deoarece este necesara o anumita perioada pentru ca depozitele de calcar sa fie antrenate din instalatie catre canalizare. Te rugam sa iei in considerare ca Scalewatcher poate parea fara eficienta in primele saptamani. Acest lucru se intampla pentru ca exact in primele saptamani Scalewatcher rupe si indeparteaza calcarul din instalatie, ducandu-l catre canalizare. Odata calcarul indepartat din instalatie (prin bateriile de apa si prin para de dus), se va observa efectul puternic al dispozitivului.

Depunerile de calcar exterioare (vizibile)

Aceasta este cea mai buna dovada, pentru ca daca Scalewatcher functioneaza pentru suprafetele exterioare, cu siguranta funtioneaza in interiorul instalatiei.

1. Depunerile de calcar din chiuveta, baie etc, se vor inmuia cu conditia ca apa nou tratata sa fie in permanenta in contact cu aceste depuneri vechi. Odata inmuiate, aceste depozite pot fi indepartate cu o perie aspra sau o laveta aspra. Depozitele mai mai de depuneri in jurul bateriilor vor fi mai usor indepartate;
2. Suprafetele stropite cu apa tratata vor fi mult mai usor de curatat;
3. Depunerile din jurul capului de dus, se vor indeparta cu usurinta.

Depunerile din interiorul instalatiei

1. Sistemul tau de incalzire va deveni progresiv mai performant in timp ce depozitele de calcar vor fi eliminate. Apa incalzita va deveni mai fierbinte si veti fi nevoit sa reduceti caldura de la centrala sau boiler;
2. Daca instalatia ta a fost afectata rau de depunerile de calcar, se poate observa si o imbunatatire a debitului apei.

Sapunul si efectul pe piele

Pentru ca in apa tratata calciul nu mai este „lipicios” vei observa:
1. O reducere cu 25% a sapunului si a detergentilor;
2. Mai puntine depuneri pe cada si spuma mai multa la imbaiere;
3. O imbunatatire vizibila a epidermei pentru persoanele care sufera de piele uscata sau de eczema. Chiar si persoanele care nu au probleme de genul celor de mai sus vor observa o imbunatatire si vor utiliza mai putine creme si uleiuri de corp.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 4 STAR

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER SW NANO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *