Calitatea apei pentru pacientii cu pietre la rinichi

Calitatea apei pentru pacientii cu pietre la rinichi

Pietrele la rinichi si filtrele de apa

Una dintre marile intrebari ale persoanelor ce au probleme cu pietrele la rinichi (calculi renali) este urmatoarea: Ce filtru de apa este potrivit pentru mine?

Noi ne pricepem la apa, cu alte cuvinte ne comunici ce calitate a apei doresti si noi iti spunem ce filtru de apa sa alegi. Nu incurajam recomandari despre alimentatie si despre calitatea apei potabile de la persoane neavizate. Aceasta atitudine ar trebui sa o avem cu totii. „Intreaba un specialist” este in mentalitatea noastra, a celor de la AZURA FILTERS.

De aceea, este bine sa-ti intrebi medicul, daca apa pe care o consumi trebuie sa aiba saruri de calciu si magneziu cat mai putine sau deloc, ori acest aspect nu este relevant.

Deseori ni se solicita filtre de apa care sa elimine aceste saruri de calciu, de la persoane cu aceasta afectiune. In cazul in care iti doresti sa consumi o apa saracita in minerale, posibilitatile sunt umatoarele:

osmoza inversa, care elimina aproximativ 94 – 98 % din sarurile de calciu si magneziu prezente in apa;
– nanofiltrarea, care elimina aproximativ 70 % din sarurile de calciu si magneziu prezente in apa;

In cazul in care vei opta pentru un sistem cu osmoza inversa, iti recomandam acest echipament foarte fiabil si cu un filtru de remineralizare foarte bun (produce apa alcalina cu ORP negativ: OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST. Cantitatea de minerale naturale introduse in apa va fi suficienta cat sa aduca apa la un pH alcalin dar totusi sa nu cauzeze probleme cu formarea pietrelor la rinichi (daca intr-adevar aceasta este cauza formarii lor).

Opinia noastra cu privire la formarea pietrelor la rinichi

Asa cum am mentionat este doar o opinie, medicul este cel care trebuie intrebat despre acest lucru. Te incurajam sa-ti intrebi medicul cu privire la calitate apei necesara pentru tine.

Totusi, o opinie putem avea si noi. Am incercat sa cautam raspunsuri la aceasta problema pe internet si am gasit multe informatii contradictorii (ne asteptam la acest lucru). Totusi, am gasit un comentariu scris de un doctor in chimie, la un articol scris pe un blog ce trateaza probleme despre apa. Va sugeram sa cititi acest comentariu pe care il veti gasi in partea de jos a articolului, unde orice persoana poate posta opinia personala. Acesta este articolul: CE EFECT ARE ASUPRA SANATATII NOASTRE APA DURA SI APA DEDURIZATA?

Concluzia noastra cu privire la formarea pietrelor la rinichi:

– atentie la alimentatie si la regulatori de aciditate;
– eliminati in alimentatie sucurile ce nu sunt naturale;
– intrebati medicul despre calitatea apei necesara sa o consumati.

Iti sugeram sa nu elimini din apa aceste saruri de calciu si magneziu, decat daca medicul te-a sfatuit sa procedezi in acest fel.

Sistemele noastre de filtrare care elimina mineralele din apa, adaugand o cantitate mica in asa fel incat apa sa fie echilibrata, gustoasa si alcalina:

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 – APA ALCALINA HIDROGENATA

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – PH ALCALIN – ORP NEGATIV

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA 15 TRATAMENTE RO75PREM6, pH 8

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *