Cel mai bun filtru de apa

Care este cel mai bun filtru de apa?

Intrebarea este foarte buna, raspunsul nu este asa simplu!

Raspunsul scurt este acesta:

Cel mai bun filtru de apa, este cel care elimina sau reduce sub limita maxima stabilita de legea apei potabile, contaminantii din apa ta. Da, am spus din apa ta, pentru ca sursele de apa sunt diferite si in acest caz, filtrele trebuie sa fie diferite. Exista diferite tehnologii de filtrare si diferite surse de apa. De aceea se si produc diferite tehnologii, pentru diferite probleme ale apei.

Intrebare: Totusi, exista filtre de apa mai bune si filtre mai slabe din punct de vedere calitativ?

Raspuns: Da, exista filtre mai bune si filtre mai slabe. Exista filtre cu capacitate de retinere a contaminatilor mai mare si filtre de apa cu capacitate redusa de retinere. Depinde de fabricant, depinde de cum a hotarat sa se pozitioneze pe piata, cu filtre low cost sau cu filtre de apa de cea mai buna calitate. Daca si-a dorit sa vanda la pret mic, a fost obligat sa achizitioneze materie prima ieftina, deci mai slaba calitativ.

Intrebare: Daca imi cumpar Cel Mai Bun Filtru de Apa, am garantia ca va rezolva problema apei mele oricare ar fi ea?

Raspuns: Nu poti avea aceasta garantie. Orice tehnologie de filtrare, orice filtru, indiferent de brand are o anumita capacitate de filtrare. Mai mult de atat, sunt cazuri in care unele filtrele de apa nu pot fi utilizate, nu sunt compatibile cu sursa ta de apa.

Intrebare: Atunci de ce mi-as cumpara un filtru de apa daca nu pot avea nicio garantie cu privire la calitatea apei rezultata in urma filtrarii?

Raspuns: Daca sursa ta de apa, este dintr-o retea publica controlata, clorinata si a fost declarata potabila, atunci poti avea GARANTIA ca apa va fi una curata si sanatoasa in urma filtrarii. Evident, daca folosesti un filtru de apa bun.

Daca sursa ta de apa nu este dintr-o retea publica controlata si declarata potabila, de exemplu put propriu de apa sau izvor de apa, atunci este indicat sa testezi apa intr-un laborator autorizat. In urma acestei testari si pe baza buletinului de analiza apei, echipa noastra iti poate indica cel mai bun filtru de apa, potrivit cu sursa ta si cu contaminantii ce trebuiesc indepartati.

Speram ca prin acest articol scurt sa intelegi ca alegerea unui filtru de apa trebuie facuta in acord cu sursa de apa. Recomandarea unui specialist (specialist si nu vanzatori care merg din casa in casa si vand aceeasi tehnologie de filtrare, indiferent de sursa de apa) trebuie sa tina cont de cele de mai sus.

Filtrele noastre de apa, sunt din cele mai bune, alese cu grija de la producatori de renume mondial. Puteti oricand sa contati pe filtrele noastre! Puteti vedea aici filtrele noastre: Filtre apa potabila

Mai mult de atat, am configurat pentru Romania, cele mai bune filtre de apa, in acord cu ceea ce noi avem in tara, in acord tratamentele aplicate asupra apei, in retelele noastre publice de apa. Puteti oricand conta pe filtrele vandute sub brandul AZURA FILTERS. Garantam cu returul produsului in termen de 30 de zile de la cumparare, fara nicio obligatie din partea ta. Nu vei plati nici macar transportul pentru retur. Procedam in acest fel, pentru ca stim sigur ca filtrele noastre sunt cele mai bune de pe piata.

Poti cumpara un filtru cu garantie de retur de 30 zile prin click pe AZURA FILTERS.

In cazul in care sursa ta de apa nu este dintr-o retea controlata si declarata potabila, iti recomandam sa ne intrebi care este filtrul potrivit. Pe baza unui buletin de analiza, iti vom recomanda cel mai bun filtru de apa.

Pentru orice intrebare privind filtrele de apa sau indepartarea anumitor contaminanti, ne poti contacta prin email: contact@azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *